Persoonlijk

Wie, wat en waarom! 

Hier is hij dan…..en jaar later een nieuwe poging….veel twijfels….zal ik het nu wel….zal ik het nu niet….zijn er mensen die het willen lezen of niet!.

Maar wie niet waagt wie niet wint….niet dat er iets te winnen valt natuurlijk. Al jaren schrijf ik graag, als kind schreef ik al eigen verhalen en meerdere dagboeken. Als ik kennis maak met de blogwereld denk ik dan ook dat wil ik ook!. Maar dan waarover, over mijn vrijgezellen leven (jaren geleden) of mijn droom najagen om als au-pair na Amerika te gaan. Ik ben niet verder gekomen dan de eerste stap een blog aanmaken waarin ik vertel die stap te gaan wagen en plan hoe te gaan sparen hiervoor, volgens mij ben ik niet verder gekomen dan 100 euro!

Liefde kwam op mijn pad dus die droom vervaagde als sneeuw voor de zon en bleef ergens diep achter de wolken en inmiddels is deze droom dan ook wel verdwenen. Maar een blog hebben leek mij altijd wel leuk. Na vele twijfels nu toch maar eens die stoere schoenen aangetrokken en dit wel gaan doen. De blogsite maakte ik een jaar geleden al aan dus nu was het alleen nog stap om echt blogs te gaan schrijven.

Mijn plan is om over mijn leven als fitte mama van Robinn te gaan schrijven. Hierop wil ik mijn ervaringen als Fitte mama gaan schrijven en natuurlijk mijn fit journey. Want ik ben ondertussen druk bezig om niet alleen fit te worden maar ook een strakker lichaam. Maar niet alleen daarover zal ik schrijven naast wat leuke mama onderwerpen zullen er ook persoonlijk onderwerpen aan bod komen en leuke tips om met je kindje te doen. Diverse mama lifestyle blog dus.

Hopelijk worden het leuke blogs met leuke volgers …en ik hoop voor iedereen leesbaar want hier en daar zal de Nederlandse taal niet super zijn door mijn dyslexie. Dus excusus hiervoor een goeie tip mag natuurlijk altijd.

Dus here we go…..ik heb niks voor niks ooit de tekst live my dreams laten tatoeëren op mijn voet:)!

Heb jij nog een leuke tip of iets wat je graag wil zien op mijn blog laat het zeker hier onder weten of mail naar fittemamadees@gmail.com

Liefs Fitte mama Dees

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s