fitjourney

Week 4 wegen, meten en eetbuien!

Ik begin bij week 4 omdat ik afgelopen 3 weken in mijn vorige verhaal heb verteld en dit de 4de week is dat ik weer een poging ga wagen.
Ik heb mijn doel voor ogen….strakker en iets slanker in mijn jurkje over 4 weken op de bruiloft van een vriendin. Want van de week zat hij net iets te strak naar mijn zin!

Vrijdag 27 mei
Vandaag is mijn meet weegschaal dag ik weeg mezelf altijd elke vrijdag. Natuurlijk had ik gisteren al gewogen ivm mijn vetpercentage meting maar vandaag wegen we nog eens. Afgelopen week ben ik 0.1 kg aangekomen geen probleem aangezien ik afgelopen week ook meer gesport heb.
Vandaag er weer tegen aan de ochtend gaat goed maar dan de lunch even snel ergens een tosti verlaat op de middag en ’s middags thuis laat ik mezelf gaan met de inhoud van de koektrommel…mmm wat zijn koekjes toch lekker. Na vandaag gaat er dan ook echt maar eens een briefje op met afblijven!
En wat eet ik ’s avonds shoarma….tja soms moet je even eten waar je echt zin in heb. Euhm een halve cheatday dus!

Zaterdag 28 mei
Vandaag weer 4 weken verder nadat ik mijn omvang had laten meten dus vandaag weer laten doen. Helaas werkte gisteren ook niet helemaal mee. Resultaat geen mindere buikomvang, 0,5 cm erbij op mijn taille maar wel 2 cm minder om mijn bovenbeen dus toch ergens wat verloren.
Vandaag ook weer tijd voor mijn wekelijkse kickboksles, heerlijk bezweet en afgemat naar huis op naar mijn tweede halve cheatday.
Lunch een appelflap en ’s middags nog een half chocoladebroodje die was over (oeps). Vanavond uiteten met zijn 3tjes bij de pannenkoekenbakker en is cheatday compleet!

Zondag 29 mei
Vandaag gaat redelijk, op wat dropjes bij mijn ouders na. Ik en drop is erg lastig samen.
’s Avonds alleen en moe en weinig zin om te koken dus broodje knakworst op de bank.

Maandag 30 mei
Laten we deze dag maar even vergeten 😆.

Dinsdag 31 mei
Vandaag ging het een stuk beter, zeker aangezien ik gisteren flinke eetbuien had (lang leven vrouw zijn). Vandaag let ik daarom extra goed op en voor ik ga slapen knal ik er nog even een benen billen workout uit. Top dag!

Woensdag 1 juni
De ochtend gaat goed we beginnen de dag met een wandel rondje van 3 km. Thuis doe ik een rug en biceps workout en eten gaat ook lekker.
‘S middags naar de stad op de fiets en samen met mijn nichtje te voet terug (bij elkaar zo’n 6 km) maar daarna rondje Intratuin daar snoep ik met Robinn samen van een muffin en blijf ik bij mijn ouders eten want zelfgemaakte frietjes van mijn moeder zijn gewoon te lekker om af te slaan 😆

Donderdag 2 juni
Vandaag ging ik er weer helemaal voor… Na het ontbijt de fiets op om te gaan baby/puppie zwemmen….Thuis robinn naar bed en ik de tuin in. Hier een lekker een buik en kuiten workout gedaan en daarna nog even 30 min cardio training gedaan gesloopt maar voldaan!.
Als lunch die pas na 13:00 was gesmuld van een eiwrap met groente en kipreepjes mmmmm.
Ook de rest van de dag ging het goed. In de action wel even een moeilijk moment, hier hebben zoveel lekkers liggen en vaak de dingen die de supermarkt dan weer niet heeft maar heb alles braaf laten liggen 😀

Week 4 zit er op. Ik blijf vinden dat het vele malen beter kan deze week maakte mijn hormonen het even lastig….! Maar ook al zijn die er niet ben ik snel te verleiden. Toch ga ik aan mijn lichaam verandering merken zo krijg ik spierballen jaja meer dan ooit  ik kan zelfs al een knee push up. Maar ook mijn buikje is langzaam van dril pudding naar gewone pudding aan het gaan!

Op naar week 5.

Advertenties

Een gedachte over “Week 4 wegen, meten en eetbuien!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s