fitjourney

Week 5 waarin ik de weegschaal meer moet gaan negeren.

Nieuwe week nieuwe kansen!

Vrijdag 3 juni
Ik begin de dag met de weegschaal helaas weer 0.4 kg erbij. Baal ik ? Ja zeker, het lijkt wel of de weegschaal weer vast staat op de 70 iets wat ik heel lang in de 71 ook heb gehad. Ik probeer mezelf te focussen op de veranderingen die ik merk aan mijn lichaam en niet op het getal op de weegschaal maar ik blijf dit verdomd moeilijk vinden.

Op het werk gaat het vandaag redelijk goed ik eet wel met de kids een koekje mee en neem ‘smiddags ook ontbijtkoek omdat ik daar gewoon enorm zin in heb. ‘S avonds heb ik een babyshower incl avondeten in vorm van taart en vele lekkere hapjes mmmm ik eet veelste veel en thuis heb ik spijt want opgezette buik en misselijk!

Zaterdag 4 juni
Ik ben enorm gemotiveerd om weer aan de slag te gaan vandaag. Na gisteren wil ik alles er dan ook weer net zo hard af trainen. Eten gaat overdag goed ook al heb ik wat trek ik maak braaf mijn bakje kwark klaar!
‘S morgens weer heerlijk getraind bij de kickbokstraining flinke circuittraining dus goed gesport ik verwacht dan ook wel spierpijn morgen.

Zondag 5 juni.
Spierpijn ..✔
Vandaag vooral moe….ik denk dat dit nog steeds een reactie is op minder suiker inname en dat mijn lichaam daaraan moet wennen. Ik moet dan ook weer volhouden om goed te blijven eten. Vaak als ik moe ben ga ik eten en dan vooral suiker producten om een opkikker te krijgen (denk ik). Of het werkt ……nee! Dus eigenlijk eet ik dan niks voor niks die koekjes en snoepjes.

Vandaag gaat eten ook goed nou ja als lunch en croissant en avond eten pizza(thuis oven variant en 3/4 op). De rest van de dag wel goed en blijf netjes rond de 1600 kcal.
Omdat ik zo moe ben ga ik even niet hardlopen maar duik ik ’s morgens lekker even terug in bed en ’s middags in de zon!

Maandag 6 juni
Vandaag weer werken ….netjes al mijn eten mee genomen. Opzich ging het goed alleen smiddags met de kinderen peperkoek mee gegeten ipv mijn kwark!
‘S avonds thuis weer een workout gedaan.

Dinsdag 7 juni
Vandaag dagje minder verleiding van koek en andere zoetigheid. Wel een speculaasje gepikt toen ik langs een open koektrommel kwam….die train ik er die avond wel af. ‘S avonds met spierpijn in mijn armen weer een rug biceps workout eruit geknald.

Woensdag 8 juni
Omdat er kans is dat het weer warm gaat worden ’s morgens  al op de fiets naar de stad. Zodra robinn op bed ligt tijd voor een workout heel veel puf heb ik er vandaag niet voor maar toch even een schouder en been workout er uit. Nu enorme pap armen en benen toch meer spier gebruikt dan ik dacht! ….ik vond namelijk dat het allemaal veel beter kon!

Lunch!

‘S avonds krijg ik mijn pakket van Fitnessmeiden binnen. Deze won ik afgelopen weekend met een win actie. Proteine en vitamine en visolie pillen. Ik ben benieuwd

Donderdag 9 juni
Omdat ik vandaag weer naar health advies breda ga weeg ik mezelf eerst. 0.3 kg omhoog in afgelopen 2 weken.
Ik twijfel of ik wel wil gaan. Ik weet dat ik de weegschaal echt meer moet gaan negeren omdat zeker met kracht training deze niet altijd t juiste aangeeft. Maar ik blijf dit wel lastig vinden. Het is zo makkelijk weeg/vergelijk puntje.
Toch maar naar breda gegereden en wat blijkt mijn vetpercentage is in 2 weken toch 0.6 % gedaald. Natuurlijk niet mega maar alles is beter dan niets. Na 5 mei had ik mezelf voorgenomen elke 3 weken te gaan en dat mijn vetpercentage dan met 0.5 % gedaald moest zijn. Inmiddels zijn we 5 weken verder en zit ik op 2.1% dus meer dan mijn verwachting. Ik nam gelijk nieuwe shake en repen mee.
Die middag en avond vieren we de verjaardag van een vriendin speciaal omdat ze 30 wordt verrassen we haar net middagje terras. Al snel wordt er een bittergarnituur besteld ik besluit dat ik 2 snacks mag en neem dan wel de kip variant.(kip klinkt nog beetje richting het goede) daarbij heb ik nog geen middagsnack op dus die vervangen we voor 2 snackjes. Het lukt nog ook best en een beetje trots dat dat lukt.
Met eten neem ik 2 sneetjes brood vooraf en als hoofd de geitenkaassalade en paar frietjes omdat de salade wat klein uitviel en daarbij is het beetje cheat vandaag. Vooral met het toetje mmmm deze was speciaal voor de jarige gemaakt incl kadootje 😍

Helaas resultaat na een avondje een opgeblazen buik dit begon al na die ene liefmans….eens in de zoveel tijd last van. Gelukkig verdwijnt deze de andere dag weer!

Op naar  week 6! Nog 2 weken voordat ik mijn jurkje aan moet voor een bruiloft 😆

Liefs fitte mama dees

Advertenties

Een gedachte over “Week 5 waarin ik de weegschaal meer moet gaan negeren.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s