fitjourney

Week 7 …..eten eten en eten!

Eten eten en eten goed en slecht met ups en downs!
Ook deze week blijf ik vinden dat mijn eet gedrag vele malen beter kan…..zo gaat het goed …..zo gaat het weer slecht.
De ene dag eet ik te veel…..de andere dag te weinig. …ik blijf voor mezelf op zoek naar wat goed werkt. Want elke keer weer enorm spijt en baal moment als het niet goed gaat.
Vaak gaat het goed tot aan de lunch. Ontbijten gaat elke ochtend goed braaf maak ik elke ochtend mijn shake en drink deze op. Lunch verschild per dag maar de middag wordt ik vaak te lui en zijn verleidingen er te snel en dan geen zin om even een gezonde snack voor mezelf klaar te maken.
Afgelopen maandag bhv cursus deze dag ging eigenlijk wel redelijk goed. Deze dag is altijd goed ververzorgd wat betreft eten. Ik sloeg de appeltaart over en nam geen snack bij mijn lunch. 2 goede momenten en dan ben ik ook trots ook.
Dus mijn nieuwe voornemen voor de nieuwe week is foodprep.

Deze week ben ik ook begonnen met het programma van fitnessmeiden. Er zit een heel ebook bij incl. leuke invulschema voor je progressie. Dus meet lint erbij en meten maar. Dit was inmiddels ook weer 3 weken geleden mijn gewicht was met een halve kilo gezakt en toch weer 1.5 cm van mijn buik af. Vanaf nu mag ik mezelf elke week gaan meten dus benieuwd naar die progressie.
Er zit ook een eetschema bij maar deze bekeken maar nog niet helemaal gevolgd nieuwe poging voor volgende week!

Het sportschema vind ik wel erg fijn. Ik volg het 5 dagen programma! Deze is goed thuis uit te voeren incl. warming up en afsluiting. Deze ga ik zeker volhouden!

Sporten gaat dus goed maar helemaal abs are made in the kitchen en deze moet ik dus echt eens goed gaan uitvoeren!
Op naar week 8!

Liefs fitte mama dees

Advertenties

Een gedachte over “Week 7 …..eten eten en eten!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s