fitjourney

Week 8 & 9 het lukt gewoon even niet.

vrijdag 24 juni: Vandaag meet ik mezelf voor de progressie lijst van Fitness meiden. Eigenlijk moet ik morgen pas meten maar omdat ik vandaag een bruiloft heb dus cheat dag meet ik vandaag alvast.  Resultaat: 300 gram zwaarder. Taille 1,5 cm minder, buik zelfde, bovenbeen 0,5 cm minder, Schouder: 0,5 cm erbij Borst 1,5 cm erbij ??. Heupen 2 cm eraf. Het lastigste van meten vind ik wel dat je steeds eigen exacte op dezelfde plaats moet meten. Daarom hier en daar wel wat vraagtekens bij het aantal cm’s

In de ochtend hou ik mezelf aan mijn schema….de rest van de dag geniet ik, ik geniet van de taart, de bbq de frietjes en de vele roze bubbels. ’s Avonds heerlijk gedanst….en omdat het avond eten al veel en lekker was laat ik ’s avonds alle hapjes aan mij voorbij gaan (dat dan weer wel).
zaterdag 25 juni: ’s Morgens ben ik moe. Ik maak braaf mijn ontbijt vandaag begin ik weer goed. Mijn lunch neem ik dan ook pas rond half 2 nadat ik samen met Robinn even een dutje heb gedaan. ’s Middags ga ik samen met Robinn en mijn ouders fietsen. Lekker sportief en ik denk wel zo’n kilometer of 12. Helaas daarna wel een dip ik eet lekker wat poffertjes eet een waterijsje en ’s avonds duik ik op de bank met wat chips en heel vroeg in bed!

Zondag 26 juni hier weer de ochtend super goed. Maar de lunch een eierkoek en na even de stad in te zijn geweest neem ik nog wat chipjes. Na het eten besluit ik even te gaan hardlopen. Maar na 3x een aanval van misselijkheid te krijgen stop ik. Dan thuis maar een workout. De warming up gaat goed ik plank 1,5 min en kan hierdoor mijn eerste doel van mijn sport bucketlist . De rest van de workout gaat dan ook totaal niet super!

Na die zondag gaat elke dag verschillend vooral ’s middags blijf ik dips houden mijn gewicht schommelt mega en ben heel erg moe!  Hier en daar heb ik last van eetbuien. Wat vooral lastig is dat als ik eenmaal iets slechts heb gepakt ik mezelf niet kan herpakken en dan slecht blijf eten de rest van de dag. Ik baal enorm en stel mezelf een doel wat ik wil wegen voordat ik mezelf weer mag gaan wegen bij health advies breda. Helaas ook dit haal ik niet. Meten doe ik wel op vrijdag hier ook wel wat cm’s eraf.

Sporten gaat wel goed niet altijd braaf elke dag maar het aantal stappen behaal ik en sport minstens toch wel 3x per week.

Afgelopen woensdag ben ik het weer beu met mezelf en vanaf dan ga ik wat beter eten de slechte momenten probeer ik te compenseren dit lukt redelijk, tevreden ben ik altijd nog niet.

Omdat ik de schade wilde weten ging ik vandaag weer langs health advies breda. Dan maar een baal moment als blijkt dat mijn vetpercentage is gestegen we gaan het zien. De laatste keer dat ik ben geweest was 9 juni en inmiddels (10/07) is mijn gewicht met 0,7 kg gestegen, dan meten nou blijkbaar toch nog een beetje iets goed gedaan want toch 0,7 % verminderd. Trots nee want 0,7% in een maand is natuurlijk niet veel aangezien ik las dat je 1% per week kan verliezen als je het goed doe.

Over 2 weken heb ik vakantie. Aankomende 2 weken wil ik echt nog even gaan knallen kijken of ik in 2 weken die 1% kan behalen nog even alles geven. Over 2 weken dus terug om te kijken hoe het gaat!

Inmiddels ben ik ruim 2 maanden bezig en is mijn vetpercentage met 2,8% gedaald.

Voor mijn grote doel moet ik nog 4%.!

Lets do this!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s