fitjourney

Week…..ik stop er even mee! 

Ik stop er even mee ?…..waarmee? Met het willen afvallen en bewust gezond eten etc. Ga ik dan weer volle bak aan de fastfood, chips, koek snoep ? Nee totaal niet!

Vorige week schreef ik al dat het de laatste tijd niet lukte om goed te blijven eten! Dit kwam o.a. doordat ik de laatste tijd erg moe was, al sinds mei ben ik veel moe. Omdat ik toen net was gestart met mijn nieuwe eetschema dacht ik dat het hieraan lag. Hier en daar soms wat duizelig maar ach misschien moest mijn lichaam gewoon even wennen aan de minder hoeveelheid koolhydraten en vooral suikers! Ik deed het een weekje rustig aan en sporte niet en ging vroeg naar bed. Dit had ook nog een voordeel want die week viel ik nog af ook!

Daarna bleef ik regelmatig moe, moe zijn was ook een reden dat ik een gezondere lifestyle wilde want daardoor ging ik ook meer energie krijgen.

Daarnaast ben ik natuurlijk mama van een dreumes die niet altijd even goed doorslaapt en vroeg wakker is dus ja daardoor kan je ook moe zijn!

Twee weken geleden sliep Robinn prima door…..ook al ging ik optijd mijn bed in en sliep ik ook door, ik was nog steeds moe! Zo erg dat ik ’s middags het liefst wilde slapen en mijn ogen zowat dicht vielen.

Dus maar even langs huisarts voor bloedonderzoek. Resultaat gelukkig niks ergs wat ik ook niet verwachten maar een vitamine B12 te kort.

Vijf jaar geleden was deze ook al te laag. Door meer producten te eten waar dit inzat incl suplementen kreeg ik deze weer omhoog. Dit keer ga ik het protocol in bij de huisarts en krijg ik vanaf vandaag 5 dagen lang elke dag een spuit

Tuurlijk let ik ook mijn eten maar veel producten waar het inzit at ik al!

Waarom ik nou stop? Ik wil mijn energie even in mezelf stoppen tuurlijk blijf ik zoveel mogelijk gezond en goed eten maar vul mijn patroon even aan met o.a optimel etc. Doordat ik vooral ’s avonds na het werk geen puf meer heb eet ik wat makkelijker.

Daarnaast ga ik volgende week op vakantie ook hier ga ik gewoon lekker genieten en wil ik een balans vinden.  Na mijn vakantie op 5 augustus gaan we er weer voor! Dan ga ik volop er voor mijn droomlichaam bereiken want dan heb ik nog zo 13.5 maand voor ik 30 wordt om dat te doen 😉

Liefs fitte mama dees

Advertenties

Een gedachte over “Week…..ik stop er even mee! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s