Fitte mama

Clean 9! Dag 1! 

Vandaag (6 aug 2016) start ik met de clean 9. Ik ben heel benieuwd wat het effect is en wat het met mijn lichaam doet. 1 van de werkingen is meer energie en laat dat nou 1 ding zijn wat ik nodig heb meer energie.

In deze blog vertel ik mijn ervaring ober dag 1 van de clean 9 kuur.

Op dit moment lig ik nog heerlijk in mijn bed met nog een volle buik zowat van het etentje van gisterenavond zometeen eerst meten en wegen en een voor foto maken!

Ik heb 1 box ontvangen hier zit ook een paars boekje als handleiding bij! Hierin staan meettabellen en voor elke dag een afstreeplijst van wat je heb genomen erg handig dus om bij te houden!

Mocht je deze kuur nu zelf ook willen doen kijk dan even op de pagina van Daphne. Daphne is een fitmom die werkt voor forever living zij bracht mij in contact met de clean 9. Naast haar werk is ze ook een echte  fitmom inspiratie voor mij!

Meetresultaten

  • Gewicht: 71.7
  • Borst: 92 cm
  • Arm: l 28 cm, r 29 cm
  • Taille: 79 cm
  • Heupen: 101 cm
  • Bovenbeen: l 61cm, r 61cm
  • Kuit: l 38.5cm, r 37.5 cm

Gisteren ben ik nog even langs Health advies Breda geweest om mijn vetpercentage te laten meten. Na de clean 9 ga ik weer aan de slag met hun eetschema. Mijn vetpercentage was 24.1% over 2 weken zal ik deze weer op laten meten.

Ontbijt: deze neem ik pas om 10 uur ik ben laat met ontbijt omdat Robinn heeft gelogeerd bij opa en oma en hierdoor kon ik lekker lang op bed blijven liggen. Ik krijg alles redelijk weg. Trek had ik nog niet echt maar moet zeggen dat het wel even wat is om zulke grote pillen in te nemen op mijn nuchtige maag. Nou moet ik erbij vertellen dat pillen innemen niet mijn ding is en zelfs die kleine mini pil elke avond met wat water inneem. Daarom respect voor iedereen die wegens gezondheids redenen elke dag ladingen pillen in moet nemen.

2 uur later heb ik echt weer trek en merk dat mijn lichaam voeding nodig heeft. Tijd voor een snack in vorm van een shake.

Rond 2 uur tijd voor mijn lunch. Nog niet echt honger gevoel maar ik merk vooral aan mijn benen dat ik wat te eten nodig heb.

‘S middags eet ik als tussendoortje nog een appel.

Ik moet zeggen dat ik redelijk wat energie heb. Ik was afgelopen dagen wat futloos maar na een nacht goed slapen is dit wel minder.

Rond half 6 krijg ik echt wel trek en begint mijn maag wat te rommelen. De rest thuis eet pizza en de geur van pizza in de oven doet ook niet goed. Ik wacht tot hun gaan eten neem dan de 2 suplementen in en in de 20 min maak ik een kleine salade en help robinn met eten. Na de 20 min drink ik de gel. Omdat ik best wel wat trek heb eet ik er een beetje komkommer, 4 snacktomaatjes en een beetje paprika bij.

Na het eten tijd voor een wandeling deels stap ik stevig door achter de wagen. Maar Robinn besluit dat ze ook nog even zelf wil lopen dus stevig doorwandelen is niet gehele tijd helaas.

Ik moet zeggen dat de dag mij redelijk is afgegegaan. Ik mag zo nog 1 aloe vera gel shot drinken en neem hier nog een paar aardbeitjes bij.

Ik ben best wel trots en verwacht dat de avond nog goed blijf gaan en ik geen koekjes etc meer ga eten. Dit is veelal iets waar mijn zwakte ligt, eten voor ik het door heb wat ik allemaal in korte tijd op heb.

Op naar dag 2. En wat mooi in het paarse boekje staat onderin nog 8 dagen te gaan!

Liefs Dees 

Advertenties

6 gedachten over “Clean 9! Dag 1! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s