Fitte mama

Clean 9 dag 2 en 3!

Zondag ochtend wordt ik al vroeg wakker gemaakt door Robinn na een nachtje spoken. Ik breng ze naar beneden naar papa die op de bank is gaan slapen 😁. 

Zelf duik ik nog terug want ik heb echt nog even slaap nodig. Energieloos sta ik op en mijn lijf roept om energie in vorm van eten. Het liefst neem ik nu ontbijtkoek of een cracker of even iets simpels en makkelijks. Maar braaf neem ik de suplementen en de gel. Na het ontbijt start de dag, ik merk dat wel wat moeier ben. Als ik om boodschappen wil 2 uurtjes na mijn ontbijt merk ik dat ik eerst wat moet eten ik neem een appel en de snack shake.

Ik merk dat ik vandaag de shakes niet goed weg krijg en er echt tegen op zie! Bij de lunch neem ik 4 aardbeien zodat de shake smaak kan weg eten.

Als Robinn ’s middags slaapt en mijn vriend is gaan fietsen ben ik even alleen. Ik heb weinig zin om iets te doen dus ga fotoboek maken op de laptop en mis dan wat eten eigenlijk meer wat te snacken zoals noten, yoghurt rozijntjes of de koekjes trommel 😆.

’s Middags neem ik nog een appel en daarna een billen benen workout. Vanwege de mindere energie en ruim 3 weken haast geen workout besluit ik van alles een set minder te doen en minder herhalingen. Dat bevalt prima en zwaar genoeg.

Met avond eten eet de rest shoarma. Gelukkig moet de was nog opgehangen worden dus besluit ik dat te gaan doen. Daarna ga ik erbij zitten met de laptop. Op dat moment heb ik nog niet echt trek dus ik wacht even. Pas tegen 7 uur neem ik de suplementen en de gel. Half uur later eet ik paar plakjes komkommer en om 21:00 nog de gel en dan zit dag 2 erop!

Dag 3

Na 2 weken vakantie mag ik vandaag weer gaan werken. Werk is voor mij ook vaak een plek waar ik iets te snel 1 koekje of meer neem dus mijn uitdaging geen koekjes.

Vanmorgen begonnen met wegen en meten resultaat dit moet namelijk op dag 3.

 • Gewicht: -1.2 kg
 • Borst: – 1.5 cm
 • Arm: L +0.5 cm R -0.5 cm
 • Taille: -1.5 cm
 • Heupen: -1 cm
 • Bovenbeen: beide -1 cm
 • Kuit: L -1cm R -0.5 cm

De weegschaal verbaasd mij dat het al zoveel is wat niet gek is na een dag slecht eten en dan 2 dagen heel weinig! De cm is ook minder geworden wel blijf ik het meten een lastige controle vinden of ik geen meetfouten maak.

Ik moest om 7 uur al weg dus wilde ontbijten op het werk maar mijn lichaam gaf duidelijk aan dat dat geen goed plan was. Dus de supplementen en gel thuis en de shake onderweg. Ik mix de shake met wat aardbeitjes maar al snel zit de shake mij tegen.

Op het werk gaat het goed pas om 10 uur neem ik de shake met een appel. Als de kinderen gaan eten om half 12 heb ik nog geen trek dus stel mijn lunch nog even uit tot mijn pauze. Mega trek heb ik tegen 13:00 nog steeds niet maar neem dan wel mijn lunch. ’s Middags neem ik nog een appel. Ik eet geen koekjes en dat lukt mij prima alleen de blokjes kaas op het bordje dat rond gaat zien er wel lekker uit ook al ben ik totaal geen echte kaaseter. Maar ik kan de verleiding aan.

Thuis mag ik eindelijk weer avond eten oh ik keek er al sinds gisteren middag naar uit. Ik kies voor aardappelen, broccoli, sperziebonen, kip en chashewnoten. De aardappels kook ik niet maar doe ik zonder olie even in de oven veel lekkerder. Ik eet dat ook mijn hele bord leeg oh wat lekker zeg en met volle buik ga ik van tafel.

Vanavond moet ik nog 240 ml water totaal drinken dat komt goed. Zometeen nog even een workout eruit knallen en dan zit dag 3 erop want die haal ik ook gewoon.

Nog 6 dagen te gaan!

Benieuwd hoe dag 1 ging kijk dan hier Clean 9! Dag 1! 

Liefs Dees 

Advertenties

6 gedachten over “Clean 9 dag 2 en 3!”

 1. Je doet het super Dees!
  Iets waar je echt trots op mag zijn.
  En super leuk dat je het met ons deelt en wij je kunnen volgen.
  En natuurlijk wat tips er van mee kunnen pakken.
  Ga zo door!

  Liefs Sharon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s