Fitte mama

Clean 9! Dag 4, 5 en 6!

Dag 4

Al 3 dagen hou ik het vol wat mezelf verbaasd! Deze ochtend wordt ik beter wakker geen lege maag of futloosheid. Waarschijnlijk door de maaltijd van de avond ervoor. De suplementen neem ik in de auto onderweg naar mijn werk. De shake heb ik vandaag gepimpt met wat aardbeien zodat ik het wat lekkerder ga vinden. Alleen is het erg druk op het werk in de ochtend dus pas om half 10 kan ik de laatste helft van shake opdrinken oeps. Rond lunch neem ik de fiberstick deze krijg ik vandaag wel redelijk weg.

Lunchen doe ik pas om half 2 en neem ’s middags nog een appel.

De moeilijke momenten op mijn werk zijn als ik met de koektrommel in mijn handen sta. Wat ruiken die lange vingers toch lekker. Een boterham met kaas voor 1 van de kinderen ziet er ook wel heerlijk uit. Dat halve stukje peperkoek leg ik braaf weer neer ipv snel even zelf op eten. Bewust eten is het eigenlijk bij alles denken nee dit heb ik niet nodig en ook helemaal geen behoefte aan. Wordt ik er gelukkiger door ? Nee! Hopelijk kan ik deze vibe vast houden.

Thuis mag ik weer lekker eten vanavond staat er pasta met kip, pesto en groenten op het menu en een salade mmmm. Ook deze keer smul ik er weer van. Ik had het nodig denk want merkte voor het eten dat ik even niet zo veel kan hebben. (sorry iedereen hier thuis)

Dag 5
Het is vroeg ’s morgens en na een gebroken nacht wil ik verder slapen. Gelukkig gaat mijn vriend met Robinn naar beneden en doe ik nog mijn ogen even dicht.

Om half 9 wordt ik weer wakker heerlijk. Beneden tijd voor ontbijt.

Ik merk dat ik al 2 dagen niet moe ben overdag en ’s avonds ook later pas moe wordt en niet in slaap val om 20:00 op de bank. Honger heb ik ook niet echt vaak herinner de tijd mij eraan dat ik moet eten.

Om half 12 neem ik de Forever Fiber ook deze keer krijg ik weer die vieze na smaak. Hierdoor zie ik er ook echt tegen op om deze te nemen. Ik neem daarom steeds wat fruit erbij om de vieze nasmaak weg te eten dus hap en slok 🙂

De ontbijt en lunch shake meng ik nu met wat fruit heerlijk hierdoor smaken de shakes een stuk beter.
Avond eten blijft een feestje zo einde van de dag. Vanavond eten we zoete aardappel met wortels, salade van rucola, tomaat en komkommer en tartaar.

Die avond heb ik alleen echt geen zin om te sporten. Gisteren had ik rustdag maar krijg mezelf er niet tot gezet.

Dag 6

Vandaag weer meten. Ik moet zeggen dat ik zonder de weegschaal en meetlint echt al resultaat zie zo zie ik mijn heupbotjes weer en hier en daar wat lijntjes.

Resultaat van afgelopen 5 dagen

  • Gewicht: -2,2 kg
  • Borst: – 2 cm
  • Arm: – 0,5 cm
  • Taille: -1,5 cm
  • Heupen: -1,5 cm
  • Bovenbeen: – 2 cm
  • Kuit: – 1cm

Vooral gewicht verbaasd mij ik vind het namelijk best veel in 5 dagen. Nog 1,5 kg en ik zit weer terug op streefgewicht. Mijn doel is niet om dit te bereiken met de Clean 9. Na de clean 9 ga ik mijn eetschema weer oppakken. Ik heb hier nu al zin in :).

Rond lunch heb ik wel echt weer trek voor het eerst sinds een paar dagen. ‘S middags op het werk ook vooral lekkere trek koekjes, kaas en eierkoek allemaal lijkt het mij erg lekker. Maar probeer sterk te blijven dus neem een appel.

Vanavond ook weer lekker gegeten Mexicaanse wrap mmm. In het paarse boekje zitten een aantal recepten en natuurlijk kan je zelf ook een gezonde maaltijd samenstellen van 500 á 600 kcal.

Zo meteen duik ik nog even de tuin in voor een workout. Gelukkig hebben we een overkapping want met dit weer sport je liever niet buiten.

Mocht je willen weten hoe de rest is gegaan lees dan mijn blog over Clean 9! Dag 1!  of Clean 9 dag 2 en 3! .

Nog 3 dagen te gaan. Na het weekend lees je hoe mijn 3 laatste dagen zijn gegaan en wat de eind resultaten zijn!

Liefs Fitte mama Dees

 

 

 

Advertenties

3 gedachten over “Clean 9! Dag 4, 5 en 6!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s