Fitte mama

Clean 9! dag 7,8 en de laatste 9!

Dag 7

Ook vandaag weer werken dus hup alles mee naar het werk. Oh wat had ik het moeilijk zeg vandaag. De Buitenschoolse opvang ging cakejes maken van pannenkoekenbeslag (ja dat bestaat) ik was verbaasd dat dit kon en erg nieuwsgierig naar het eind resultaat, maar gelijk gezegd dat ik niet hoefde. Het eind resultaat was dan ook dat ze niet gelukt waren(gelukkig maar).

Er was ook een kindje jarig dus chocolade vanille cakejes mmm maar nee dank je. En dan werden er ook nog poffertjes gegeten, killing! Daarnaast de dropjes in mijn achterhoofd. Maar steeds maar gedacht nee nee nee! Uiteindelijk zette ik mijn bakje druiven op de kast zodat ik deze lekker tijdens het werk op kon snoepen. Veel betere verantwoorde keuze!

Ik had voor de fiber stick de tip gekregen om deze met kokend water aan te maken en na afkoelen op te drinken dat was de perfecte tip want nu was de vieze smaak er vanaf.

Na de dag overleefd te hebben stond er thuis eten voor mij klaar salade, gepofte aardappel en vlees. Weer genoten van een avond maaltijd. Hierna lag de bank heerlijk en oh ja ik moest ook nog sporten. Uiteindelijk maar besloten even te gaan hardlopen. Wauw heel mooi tijdens zonsondergang (21:30) het hardlopen ging helaas door flinke steken niet helemaal super. Maar ach ja beter dan op de bank blijven hangen.

Dag 8

Lekker weekend. Vorige week startte ik en heb dus al een week niet gesnoept. Wow zeker te weten een record voor mij! Dit lukt mij namelijk nooit. Hopelijk ga ik dat daarna ook blijven volhouden. Dus een week bezig betekend ook nog maar 2 dagen te gaan! Vooral de lunch is motiverend want dit is de laatste lunch shake. Want morgen mag ik een gewone lunch, yes!

’s Middags ga ik fietsen en langs mijn ouders. Robinn roept steeds opa ijsje! Ze weet nu al aan wie ze het moet vragen! Dus hup naar de ijssalon. Ik ben dol op schepijs en net nu hebben ze Tony chocolony karamel zeezout ijs mmm volgende week dus maar terug en hopen dat ze hem nog hebben dan.

Ik krijg wel steeds meer zin in alles en ben er een beetje klaar mee de laatste loodjes zijn het zwaarst!

Na een lekkere armen en schouder workout duik ik op de bank met nog een avondsnack druiven en aardbeien. Dit soort dingen moet ik er echt in gaan houden.

Dag 9!

Jaaaa! de laatste en dan is het klaar. De producten raken op  dus het einde is er bijna. Vol vreugde maak ik mijn laatste shake. ( ik ontbijt vaker met een shake maar dan andere).

Na de fiber stick ga ik boodschappen doen, vandaag mag ik een gewone lunch dus even de supermarkt in en gelijk mijn cheat voor morgen halen jammie!

Lunch tijd oh wat heb ik hier naar uit gekeken en maak er ook een feestje van. Misschien niet allemaal even gezond maar wel erg lekker en dit is even wat ik nodig heb voor nu.

Actief ben ik de rest van de middag niet ik lijk een migraine aanval te krijgen. Iets in nemen en even ogen dicht op de bank. Wat de reden is weet ik niet het kan de suiker zijn, of die spier die vast zit in mijn schouder of de maandelijkse hormonen. Dan maar even rust!.

Avond eten de laatste keer dat ik de supplementen in moet nemen en dan is alles op ( op de aloë vera na) . Lekker pesto pasta gegeten!

Ja ik heb het gedaan en volgehouden. Morgen de resultaten op meten heel benieuwd.

Dag 10

Vandaag begin ik natuurlijk met meten en wegen. Helaas worden de meetresultaten beïnvloed want 1x per maand weeg ik iets zwaarder al ben ik dik tevreden met het resultaat en heb mijn doel zeker behaald.

  • Gewicht: -2.4 kg
  • Borst: -2.5 cm
  • Armen: L -0.5 cm R -1.5 cm
  • Taille: -2.5 cm
  • Heupen: -2.5 cm
  • Benen: L 1.5 cm R 0,5
  • Kuiten: L 1.5 cm R 0.5 cm

Totaal dus 2.4 KG en 14.5 CM. Ik ben er trotst op. Ik zie zelf wat meer lijntjes in de spiegel en voel mezelf een stuk fitter.

Binnenkort komt er nog een korte review over het totale clean 9 programma.

Natuurlijk ga ik verder. Ik ga mijn eetschema die ik voor de vakantie al had weer oppakken. Donderdag ga ik weer een huidplooi meting laten doen heel benieuwd naar dit resultaat. Hoe het verder ga laat ik je zeker weten dit zal ik in een wekelijkse blog op vrijdag laten weten.

Wil je weten hoe de andere dagen zijn gegaan dat lees je hier Clean 9! Dag 1! Clean 9 dag 2 en 3!Clean 9! Dag 4, 5 en 6!

Liefs Fitte mama Dees

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Clean 9! dag 7,8 en de laatste 9!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s