fitjourney

2.0 week 1 &2. Clean 9 en daarna!

De eerste 2 weken van mijn Fitjourney na de vakantie zitten erop ik noem het maar 2.0 maar eigenlijk kan ik het al beter 3.0 noemen. Maar voor deze pagina begin ik wel met 2.0 week 1 en 2!. Hoe zijn deze gegaan!

Hoe de eerste 10 dagen zijn gegaan weten jullie natuurlijk allemaal al. Ik viel af en hield het vol.

Voordat ik de zaterdag met de clean 9 begon ging ik langs bij Health advies Breda. Hier liet ik mijn vetpercentage opnieuw meten. Na 3 weken niet opletten was deze maar met 0,1 % gestegen wat ik nog best vond mee vallen.

Na de clean 9 ben ik dus eigenlijk verder gegaan met week 2. De maandag was cheatdag alleen verlengde ik deze naar de dinsdag! Waar ik eigenlijk wel wat spijt van had. Woensdag herpakte ik mezelf. Ik had tijdens de clean 9 aan mezelf bewezen dat ik best niet kon snoepen en dit lukte woensdag ook weer prima!

Daarnaast merkte ik gelijk dat ik maandag en dinsdag ’s avonds alweer snel moe was. Oftewel mijn lichaam reageerde op de lading suikers waarschijnlijk. Nog een reden om weer terug naar gezond te gaan!

Donderdag ben ik terug gegaan naar Health advies Breda voor een nieuwe meting. 0,3% eraf. Trots? Nee ik baalde best wel ik was wel afgevallen maar door de 2 cheatdagen ook weer wat aangekomen gelukkig vergeleken 2 weken terug wel minder in gewicht. Maar goed dit gaf mij zeker de motivatie om weer te knallen en door te gaan! Wel ga ik meer lijntjes zien en groeien mijn spieren. Zo komen na 2 weken trainen toch ook langzaam weer die spierballen terug.

Totaal ben ik afgelopen 2 weken 1,6 kg afgevallen en 0,3 % vet verloren. Ik ga door! Mijn doel is in totaal nog 3,8% vet eraf en 2,1 kilo eraf dan ben ik terug op mijn streefgewicht!

Aankomende week heb ik 2 doelen. Doel 1 is 10.000 stappen per dag. Op een werkdag lukt dit prima nu op mijn vrije dagen ook nog. Doel 2 een weeklang alles tracken in My FitnessPal om weer inzicht te krijgen in mijn eiwitten, koolhydraten en goede vetten. Eens kijken hoe dat voor week 3 gaat lopen.

Liefs Fitte mama Dees

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s