Fitte mama

Mijn ervaring met de Clean 9 van Forever Living

Van 6 augustus t/m 14 augustus heb ik de clean 9 gevolgd. 9 dagen lang niet gesnoept en het programma van Clean 9 gevolgd. Hoe ik dit heb ervaren en hoe je dit programma ook kan volgen lees je hier!

  • Wat is de clean 9?

De clean 9 is een detox kuur die 9 dagen duurt. De eerste 2 dagen eet je geen maaltijden. Tijdens dag 3 t/m dag 9 mag je een avond maaltijd. Naast dat je je lichaam een detox geeft, val je een aantal kilo’s af en geef je je lichaam een kickstart voor een gezondere levensstijl.

  • Wat zit er in de box?

Als je de Clean 9 besteld krijg je een clean 9 box thuis gestuurd deze bestaat uit

*supplementen voor 3x per dag 9 dagen lang.   * 9x forever fiber stick  *1 zak forever lite ultra * 2 flessen aloe vera gel. * 1 meetlint

Ook zit er een paars boekje bij. Hierin schrijf je je doelen en staat er een meetschema in die je op dag 1, dag 3 , dag 6 en dag 9 in moet vullen. Ik deed dag 9 alleen op dag 10 omdat je dan echt klaar ben. In dit boekje staan de eetschema’s, uitleg, recepten en afvinklijstjes.

  • Heb ik heb volgehouden?

Ja ik had het zelf totaal niet verwacht maar toch lukte het mij.

  • Had ik veel honger?

Ik merkte vaak dat ik na 2 uur wel weer trek begon te krijgen wat op zich natuurlijk niet zo raar is. Maar er waren ook momenten dat ik totaal nog geen trek had en de tijd aan gaf dat ik weer moest eten.

  • Hoe zijn de producten?

Ik las dat veel mensen problemen hadden met de aloë Vera. Deze kreeg ik wel goed weg. De fiberstick had ik het meest moeite mee. Gelukkig kreeg ik voor de laatste 3 dagen de tip om deze op te lossen in kokend water. De Shake was vanille smaak, nu is vanille niet mijn ding dus die smaak was niet zo geschikt voor mij of het was de combi met soja of amandel melk. Vanaf dag 3 mag je ook fruit in de shake gooien hierdoor smaakte het een stuk beter.

  • Is het te doen?

Ja! je kijkt na de eerste 2 dagen wel enorm uit naar avond eten en de laatste dagen was ik heel erg blij dat ik de laatste dag weer een gewone lunch mocht.

Wat wel lekker is als je echt trek heb je gewoon wat fruit of groente mag eten, dit heeft mij wel geholpen. Je mag niet al het fruit of groente hiervoor is een speciaal lijstje.

  • Wat zijn de resultaten?

Ik ben totaal 2,4 kg afgevallen en totaal 14,5 cm verdeeld over mij hele lichaam kwijt geraakt. Dik tevreden dus!

  • Heb ik mijn doelen gehaald?

Ja! Ik wilde graag wat afvallen. Daarnaast hoopte ik op meer energie. Dit is iets wat de clean 9 zou geven meer energie en dat was duidelijk ik lag die week een keer niet om 20:00 op de bank al te slapen. Toen ik na de clean 9 weer suikers binnen kreeg was ik ’s avonds weer op en moe. Daarnaast was ik heel benieuwd of ik het kon 9 dagen niet snoepen van al het lekkers en ook dat heb ik voor mezelf bewezen dat ik dit kan!

  • Hoe kom je aan de clean 9 of andere forever living producten?

Neem eens een kijkje op de pagina van Daphne deze fitmom verkoopt de producten en kan je er ook veel over vertellen als je meer wil weten.

Kortom ik raad de clean 9 iedereen aan die dit wel eens zou willen proberen of een mooie kickstart wil maken naar een healthy lifestyle of wil afvallen. Je verliest al een paar kilo en centimeters maar je krijgt er ook een lading energie van en merkt snel wat beter eten met je lichaam doet.

Wil je lezen hoe ik de dagen heb ervaren die lees je hier Clean 9! Dag 1!   Clean 9 dag 2 en 3!Clean 9! Dag 4, 5 en 6!  Clean 9! dag 7,8 en de laatste 9!

Liefs Fitte mama Dees

Advertenties

Een gedachte over “Mijn ervaring met de Clean 9 van Forever Living”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s