Geen categorie

Avonturen van Robinn: Deel 1.

Hoi ik ben Robinn en ik mag voortaan ook een stukje vertellen over al mijn avonturen op de site van mijn mama.

Wie ben ik ?

Ik ben Robinn geboren op 21-01-2015. Volgens mijn papa en mama ben ik een eigenwijsje, al vanaf 20 weken in de buik wilde ik niet goed liggen voor de echo en kwam ik met 34 weken al ter wereld. Ik wilde er gewoon graag uit want het leek mij buiten de buik veel leuker. De kinderarts zei toen al “dat wordt er eentje” dat heb ik gehoord, dus dat maak ik dan maar waar. Ik heb een eigen willetje en ook al behandelen papa en mama mij niet als een prinsesje, ik gedraag mij vaak wel zo. Ik hou van spelen met poppen, make up spullen, alles wat in de kasten ligt en dan dit graag verspreiden over het hele huis. Verder hou ik van eten, eten, eten, drinken, ijsje en chippies.

Voortaan zal ik wekelijks vertellen wat ik allemaal heb gedaan die week als jullie dat leuk vinden natuurlijk.

Dit is mijn eerste gemaakte Selfie mooi hé

Maandag ging ik samen met mijn papa en mama naar safaripark de beekse bergen. Ik vond hier vooral de apen het leukste en de leeuw grrrww deed ik naar iedereen. Bij de kinderboerderij waren er geitjes en van een mevrouw kreeg ik geitensnoepjes deze durfde ik gewoon aan de geitjes te geven, stoer hé!

De auto safari was ook heel leuk. Dieren? waren die er ook ? Ik vond de auto veel leuker alle knopjes ging ik proberen en ik mocht ook even op papa zijn schoot sturen. Gelukkig waren de dieren toen allemaal heel ver weg.

Dinsdag Voor het slapen gaan lezen mijn papa of mama altijd even voor en dat doen we doen gezellig in mijn bedje. Vandaag koos ik voor Jip en Janneke.

Woensdag ben ik lekker op het strand geweest. Zwembadjes aan en zwemmie (zwemmen) in de zee dat is leuk! Ik loop er zo in en kruip er weer uit. Lekker met een emmertje en schepje spelen in het zand en er was ook een mooie tractor tuut tuut riep ik steeds!

Donderdag ging ik voor de allereerste keer naar de kapper. Mijn kapper is oma dus dat was niet zo spannend. Maar ik wilde niet met de cape in de kinderstoel dat is maar raar hoor papa, mama en oma. Wel wilde ik op schoot bij mama en met een filmpje aan kon ik best heel goed stil zitten.

Vrijdag was ik weer een dagje met papa die ik heb geholpen met de tuin vegen. Ook liet ik papa schikken door te laten zien dat ik helemaal zelf in mij  trip trap stoel kan klimmen.

Toen mama thuis kwam had ze van een collega boekjes gekregen voor mij. Dat vond ik heel leuk ik haalde gelijk dit boek eruit en klom op de bank en riep “lezen” en ben lekker zelf het boerderij boekje gaan lezen.
Zaterdag: Omdat papa ging feesten,hadden mama en ik meidenweekend zei mama! Ik vind alles goed want we ging lekker zwemmie doen! Ik had hier heel veel zin in! We hebben lekker 2 uur gezwommen ook gingen we van de grote groene glijbaan of ik dat nou leuk moest vinden weet ik niet. Het kikkerbadje vind ik wel leuk maar als iemand er met mijn emmertje vandoor ging, riep ik “van mij van mij” en moest ik er weer achter aan. Samen spelen vind ik nog wel moeilijk en mijn mama zei dat ik dat nog moest leren. Maar mama dat is van mij!

Na het zwemmen kreeg ik ook nog eens een ijsje en ’s avonds gingen we frietjes eten met een frikandel. Ik deed wat milkshake op mijn bord met het rietje en had ik lekkere milkshake dip voor mijn frietjes. Mama vondt dat maar raar maar ik vond dat wel lekker.
Zondag 

Ik werd lekker naast mijn mama wakker want anders lag mijn mama vanacht zo alleen en dat vond ik zielig. Wel was ik al vroeg wakker om 5:50 en na een half uur kroelen met mama en nog een beetje slapen kreeg ik gewoon ontbijt op bed en mocht ik woezel en pip kijken.

De rest van de dag deden we lekker lui ….keken we samen televisie en hebben we de little people omgeruild voor nieuwe little people poppentjes. Toen mama deed tellen 1, 2 maakte ik dit even af door drie te zeggen. Mama zegt dat ik een wijsneusje ben!

Toen papa thuis kwam was ik heel blij want die had ik wel gemist hoor.

Na het eten lekker bedje slapen want van zo’n weekend wordt je wel heel moe!

Tot volgende week!

Liefs Robinn

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Avonturen van Robinn: Deel 1.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s