Geen categorie

Liebster Award

Bedankt van Links naar rechts blog voor je nominatie voor de Liebster award. Je zal misschien denken Liebster award! ja ik had er ook nog nooit van gehoord tot ik werd genomineerd. Neem ook eens een kijkje op de blog vanlinksnaarrechts waar o.a wordt verteld over eetprobleem en gewoon gezond eten erg leuk!

De liebster award is bedoeld voor beginnende bloggers om de persoon er achter te leren kennen.

Ik kreeg 10 vragen die ik eerst ga beantwoorden.

1.Wat doe je in het dagelijks leven voor de kost?

Ik werk 25 uur in de kinderopvang. Op dit moment vooral de groep van 0 en 1 jarige.
2.Waar wordt jij onzeker van?

Heel veel! Ik twijfel soms over mijn outfits of het wel kan of mijn heupen of buikje niet te veel zichtbaar zijn. Vooral als mensen dan net naar je buik kijken of als je iets nieuws aan heb geen complimenten krijg.

Op vakantie had ik een kort broekje aan toen ik langs een terras liep zag ik 2 meiden (lees: skinny a la de gemiddelde meid in frankrijk) heel erg kijken en over mijn praten, ja ik weet het mijn boven benen zijn niet slank! Maar op dat moment trok ik het liefst iets anders aan terwijl ik net de stap had genomen wel dat korte broekje aan te trekken.

3.Wie bepaalt er thuis wat er op het menu staat?

Omdat ik het meeste thuis ben meestal ik. Maar vraag altijd wel wat mijn vriend wil eten op de avonden dat hij thuis eet. Meestal kookt hij dan ook trouwens.

4.Op welk recept ben jij het trotst?

Ik heb niet echt eigen recepten. Hier begin ik nog maar net mee en heb alleen een Recept: eiwitrijke mugcake op mijn site staan.

5.Zonder wie zou jij nu niet zo zijn als je bent? 

Ik denk dat heel veel mensen hier een factor mee hebben gespeeld. Ooit was ik een stil en verlegen meisje.Toen mijn ouders besloten mij toch maar naar een andere middelbare school te laten gaan na het eerste jaar heb ik besloten dat verlegen deel van mezelf maar eens aan de kant te zetten. Ik wilde zelf bepalen wat ik wilde. Een brutale meid heeft de halve wereld zeggen ze! Brutaal werd ik niet maar door verlegen te blijven zou ik geen wereld hebben! Dit heeft mij wel deels gemaakt wie ik nu ben.

6.Wat en waar was je lekkerste maaltijd ooit ?

Oei! dat is lastig. Mijn vriend kookte ooit heel lekker italiaans vooral het voor en nagerecht was om te smullen. De lekkerste tapas heb ik bij een tapas restaurant in westerhoven op. Het lekkerste toetje bij een italiaan. De lekkerste crepe met mijn ouders in een dorpje in zuid frankrijk. Het lekkerste (schep) ijs was in saint tropez!

7.Hoe ziet je leven er over 10 jaar uit?

Oei, dan ben ik alweer 38 en bijna 39 en denk ik waarschijnlijk help ik ben bijna 40! Robinn is dan alweer 11! Ik hoop dat we nog steeds gelukkig zijn met zijn drietjes. Misschien nog wel in het zelfde huis! Wel hoop ik over 10 jaar een andere baan te hebben. Wat ik dan doe weet ik nog niet we zien wel wat er op mijn pad komt.

8.Wat zijn je favoriete ingrediënten?

Persilade kruiden. Deze zijn helaas zover ik weet alleen in frankrijk te koop. Het is een mix van groene kruiden en knoflook. Dit is echt iets al vanuit mijn thuis en strooi het bijna overal op zoals de salade, aardappeltjes, vlees of ovenschotels. Alles kan je er lekker mee maken dus mocht je naar frankrijk gaan is dit mijn tip!

9.Waarom blog/Instagram je?

Ik kreeg mijn vorige account niet meer geopend want was wachtwoord kwijt. Ik maakte een nieuwe uit met mom_lifestyle na een lange tijd ben ik deze gaan veranderen naar fitte mama dees….dit is het zelfde gegaan met mijn blog. Sinds mei heb ik de blog naast mijn instagram. Ik wil mama’s en andere die het leuk vinden laten zien hoe mijn leven als mama is, hoe ik werk aan mijn droom lichaam. Maar ik wil ook laten zien dat het niet altijd even makkelijk gaat. Ook heb ik niet de mooiste foto’s, simpelweg omdat mijn camera van mijn telefoon kapot is en ik geen fotograaf ben. Ik ben gewoon niet perfect daarin! Dat wil ik ook laten zien!
 10.Wat zijn je mooiste persoonlijke eigenschappen-kenmerken?

Lastige. Geduld en probeer altijd positieve overal van in te zien. Ik wil niet te negatief denken uhm overkomen! Mijn allergie is dan ook mensen die altijd lopen te zeuren, commentaar overal op hebben en overal het slechte van inzien. Kom op regent het so be it! lekker weer geniet ervan nu het kan! Leef in het heden en in het nu en niet met de zorgen voor wat er komen (kan) gaan!

Ik nomineer bij deze

 1. Lisette vann mama’s en Fitness
 2. Gwen van mijn leven als mama
 3. Anne Hamer s van always hungry
 4. Kristel van simpel en puur
 5. Lindsey van mama super dun
 6. Young daddy life van papa blogt

en dan de 10 vragen die jullie mogen gaan beantwoorden.

 1. Vertel in 10 woorden wie jij bent?
 2. Wat is de mooiste plek waar je ooit ben geweest?
 3. Wat is je favoriete film?
 4. Welke sport doe je en waarom?
 5. Wat vindt je het leukste aan bloggen?
 6. Als je een groot geld bedrag zou winnen wat zou je dan als eerste ermee doen?
 7. Wat is jou levensmotto?
 8. Als je 3 dingen mee mocht nemen naar onbewoond eiland wat zou je mee nemen?
 9. Welk gadget mag niet in jouw keuken ontbreken ?
 10. Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?

De regels voor de genomineerden 🙂

En dan tot slot nog even de regels omtrent deze Liebster Award:

Bedank de persoon die jou heeft genomineerd
Post een link naar zijn of haar blog
Zet een foto van de award op je blog
Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd
Nomineer 5 tot 11 blogs
Bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost
Kopieer deze regels in je eigen blogpost

heel veel succes

Liefs Fitte mama Dees

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s