fitjourney

2.0 week 3 fruit en frietjes 

De week is omgevlogen zeg.

Mijn doelen voor deze week was 1. My fitnesspal invullen dit heb ik wel geteld 3 dagen volgehouden. Zaterdag had ik zelfs de frietjes en snack eringezet als het maar binnen alle macro’s bleef en dat bleef het! O nee toch niet want ’s middags at ik een ijsje ipv die bak kwark.

Maandag was ik het vergeten en ’s middags was ik eerder thuis van het werk en werd ik niet lekker. Ook dinsdag zat mijn kop vol en in combi met de warmte at ik vooral waar ik trek in had zoals fruit en yoghurt en heel veel water.

Woensdag voelde ik mij een stuk beter en besloot eind van de dag frietjes te eten bij mijn ouders die uiteindelijk lasanga aten maar samen met Robinn haalde ik frietjes incl snack en een beetje mayo oeps! Laten we maar zeggen dat dit even mocht opzich ook dan weer niet alles opgegeten. Wel nog genoten van een waterijsje.

Donderdag lekker op de fiets sportief dus naar huisarts voor b12 spuit. Okay niet alleen sportief ook lading vocht eruit gezweet! Zelf ’s morgens was het al te heet. Uiteindelijk thuis te druk en met regelen en inpakken van robinn der tas voor naar de gastouder dat ik mijn eigen lunch vergat (oeps) maar goed ik had hier en daar al wat gesnoept en pakte op werk nog wel een rijstwafel en ’s middags een eierkoek.

Doel 2 was 10.000 stappen per dag volgens mij heb ik het 2x behaald deze week 😆. In combi met mezelf niet fit voelen en de warmte kwam het er niet van.

Al met al geen beste week vond ik. Al probeerde ik als ik iets snoepte dan het goede tussendoortje wel te laten vallen zodat het geen extratje werd. 

Toch ben ik wel 0.7 kg afgevallen.
Nieuwe doelen voor aankomende week

Wel die 10.000 stappen per dag nu geen excuses 

En elke dag als lunch een salade! Wie weet er nog lekkere recepten? 

We gaan er weer voor!

Liefs fitte mama dees 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s