Avonturen van Robinn

Robinn’s avonturen #2

Ook deze week heb ik weer van alles beleefd en meegemaakt en natuurlijk enorm genoten van het heerlijke zomer weer!

Maandag: Vandaag had mijn papa nog vakantie dus toen mama ging werken was ik alleen met papa! Samen met papa ging ik lekker wandelen in de buurt en heb ik voor mama een mooie bloem geplukt. 

Ook heb ik nog gekleurd. Mama was al op tijd thuis en omdat we samen heel moe waren hebben we lekker samen op het grote bed geslapen voor een middagdutje.

Dinsdag: Vandaag was mama vrij maar samen waren we niet helemaal fit en heel moe. ’s Morgens boodschappen gedaan en lekker lui samen op de bank en tussen de middag samen geslapen. Na het slapen zijn we lekker in de tuin gaan spelen en mocht ik spelen in mijn zwembadje, althans er naast met al mijn speelgoedjes.

 
Ook werd team NL gehuldigd dit samen met mama gekeken op tv en ik ging dansen op alle muziek!

Woensdag: Ook vandaag weer dagje vrij. We voelen ons gelukkig al een stuk beter. Mama had lekker havermout pannenkoekjes ontbijt gemaakt en deze ging ik lekker opeten. Je ziet het niet op de foto maar ik luste ze wel hoor.

Ook kwam er een vriendin van mama langs en wilde ik schommelen en ging ik lekker stoepkrijten. Die avond gegeten bij opa en oma gesmuld van weeral frietjes, frikandel en appelmoes. Opa ging iets van de schuur af halen en klom op een trapje. Dat wilde ik ook het lukte mij gewoon al. Natuurlijk stond opa wel achter mij voor als ik zou vallen.

Donderdag: ’s Morgens lekker op de fiets met mama mee naar de huisarts en naar de Lidl. Hier ging ik mama helpen alles wat mama pakte, pakte ik over en gooide het in de wagen alles moest mee. ’s Middags mocht ik weer naar de gastouder. Als mama mij weg brengt vind ik dat nooit zo leuk maar als mama weg is ga ik gewoon lief spelen. Hier heb ik lekker met de watertafel gespeeld en met de duplo. Maar was ook heel blij dat mama mij kwam halen.

Vrijdag: ’s Middags was mama weer vrij en gingen we lekker naar het buitenzwembad. Ook een vriendin van mama ging mee met haar kindje en broertje. 

Zwemmen vind ik zo leuk en genoot ervan. Vooral het diepe vond ik leuk want dan kan ik echt zwemmen. In de auto hele verhalen verteld tegen mama en opeens was het stil toen ging ik maar even slapen. Hierdoor kon ik opblijven en heb ik de buurt nog even onveilig gemaakt! En naar het konijntje gekeken bij de buren.

Zaterdag: Vandaag mocht ik bij oma logeren. Dat is dus weer feest. Lekker gezwommen in het grote en kleine bad, gesmuld van chippies en samen met oma op het grote bed gelegen en lekker een tekenfilm gekeken en zo in slaap gevallen.

 
Zondag: Ik was logeren bij oma dus werd daar wakker. Gelukkig kwamen om 13:00 papa en mama weer wat was ik blij toen ik die weer zag. Thuis mocht ik lekker in mijn zwembadje en gingen we nog even wandelen. Ik wilde ook even zelf wandelen en deed dan mijn kunst laten zien. Ik wilde ook heel graag op de straat lopen maar dat mocht niet van mama flauw hé!Dit waren mijn avonturen weer deze week! Ik heb weer zin om veel nieuwe avonturen te maken en weer lekker te gaan deugnieten!
Liefs Robinn 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s