fitjourney

2.0 Week 4. Falen en behalen!

week 4 was rommelig en druk.

Ik dacht meer aan het eten van Robinn dan aan mezelf. Wat dus betekende dat ik ’s avonds geen tijd maakte voor mijn salade uitdaging en ’s morgens geen tijd had.

Sinds een week zijn we bezig met Robinn geen tarwe meer te geven ivm een mogelijke allergie. Hier ging ongemerkt toch meer tijd in zitten. Etiketten lezen in de supermarkt. Dubbel koken of een poging. Gelukkig lust ze de groente potjes ook nog erg graag!

Hierdoor heb ik eigenlijk geen 1 keer salade gegeten tussen de middag! Dus doel voor week 5 is bepaald! Dit keer trouwens maar 1 challenge ik denk dat dat haalbaarder is voor mij!

Door de drukte, warmte en wat vermoeidheid at ik in de avonden ook wat makkelijker. Over het weekend zullen we maar zwijgen dit werd een heel cheat weekend en te weinig water! Wel wat wijntjes en genieten!

Wat ik wel behaalde was de 10.000 stappen elke dag! Dit wil ik er wel inhouden ik motiveer mezelf hierdoor echt door nog even wat extra te lopen!
Sporten schoot er soms ook wat bij in. Maar vanaf gisteren gestart met een nieuw schema dus er weer helemaal zin in.


Het resultaat van deze week is dat ik 0,5 kg ben aangekomen. Zonde maar op zich voel ik mezelf er wel goed mee. In 2 weken is het 0,2 kg. Ik sla deze week even de meting over en ga dan volgende week. Zodat ik nog even een week kan knallen om wel resultaat te behalen want waarschijnlijk zal mijn vetpercentage niet echt zijn gedaald afgelopen weken.

We gaan er weer tegen aan! Wil  jij mij aankomende week volgen kijk dan op instagram of Facebook.

Liefs Fitte mama Dees

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s