Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #3

Lezen jullie weer gezellig mee met wat ik allemaal mee heb gemaakt!

Maandag: Vandaag mocht ik eerst een half ochtendje gaan spelen bij oma want papa en mama moesten werken. Hier heb ik lekker en lief gespeeld en toen mama mij kwam halen lag ik lekker te slapen. Hierna nog even samen met oma gedanst en geoefend met springen 1x lukte het mij al van de grond te komen! Thuis ging ik weer lekker spelen en kleuren alleen had ik alle kleurtjes op de grond gegooid maar heb deze daarna weer opgeruimd.

Dinsdag: Ook vandaag moest mama weer werken en ging ik naar de gastouder. Hier heb ik lekker met de keukenspullen en de andere kinderen gespeeld. Ook mocht ik mijn nieuwe jurkje aan.

wp-image-1801331659jpg.jpg

 

Deze hebben we voor de vakantie al gekocht en is van de nieuwe collectie van prenatal.

 

 

 

 

Woensdag: Vandaag was mama wel vrij en die was heel trots op mij want ik had de hele nacht doorgeslapen. We gingen op de fiets naar de bibliotheek. Hier hebben we boekjes uitgezocht.

wp-image-1160603737jpg.jpgBoekstart….lezen met kleine kinderen! 

Daarna gingen we oma ophalen die kwam gezellig bij een boterham eten en mama haar haren verven. Ik mocht toen kleuren maar vond het leuker om mezelf te versieren.

wp-image-1957191983jpg.jpg

Donderdag: Vandaag moest mama ook weer werken en mocht ik bij mijn andere oma gaan spelen. Hier heb ik lekker gewandeld en met de poppen gespeeld. ’s Avonds nam ik de beer mee naar huis die mocht een paar nachtjes bij mij logeren.

Vrijdag: Jah mama heeft al weekend! We beginnen de dag met boodschappen doen. Ook mijn baby moet mee met de boodschappen ik help mama met alle boodschappen en de luiers dragen. Want deze hebben we hard nodig nu mijn andere kiezen ook aan het doorkomen zijn.

Na mijn slaapje gaan we op de fiets naar opa en oma. Hier is mijn grote nicht Roos ook. Ik vind Roos heel leuk . Met zijn alle gaan we fietsen naar de Kaasboerderij Hier zijn kleine kalfjes die heel lief zijn en ik durf te aaien.

wp-image-181289949jpg.jpg

We kopen hier ook kaas en van Roos mag ik een stukje proeven en als ik dan van de mevrouw ook wat krijg tuf ik het uit bleh ik lus geen kaas . Daarna op naar de speeltuin lekker met het zand spelen. Als we terug zijn bij opa en oma krijg ik nog lekker een ijsje.

wp-image-926719864jpg.jpg

 

 

 

Thuis eten we lekker pannenkoeken en daarna ga ik lekker douche en mijn pyjama aan doen en ja dan is ook mijn papa thuis.

 

 
Zaterdag: Om 04:30 ben ik al wakker en wil het liefst al naar beneden maar dat mag nog niet van mijn papa en mama. Dan maar bij papa en mama slapen na een flesje warme melk slaap ik heel lief speciaal voor mijn papa en mama tot 07:30.

Mama ging ’s morgens buiten sporten en ik ging mee doen en mama helpen als gewicht.

wp-image-1685004858jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Daarna gingen we spelen bij monkey town ik blijft hier de ballen  vooral het leukste vinden maar toen ik door had dat ik op de kussens kon klimmen en glijden vond ik dat ook wel leuk.

wp-1473047522314.jpg

Nadat ik had geslapen ging ik samen met papa en mama een rondje fietsen en de eendjes brood geven. Het liefst wilde ik dat ze uit mijn hand kwamen eten.

Zondag:

wp-image-1701776019jpg.jpg Hiep hiep hoera mijn tante is jarig dus ik mag gaan feesten. Hier lekker gesmuld van chippies, cake en worstjes. Ook weer samen met Roos gespeeld en tv gekeken.

Stttt dat feesten is wel vermoeiend!

wp-image-564998916jpg.jpg

Liefs Robinn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s