fitjourney

2.0 Week 5 resultaten! 

week 5 hoe zal ik die eens omschrijven!

Weet je de ene dag gaat het goed de andere dag niet en eigenlijk is dat ook met momenten. Wat ik nog steeds niet aan mijn eigen verstand kan brengen is dat ik dit tijdens de clean 9 gewoon allemaal prima doe en daarna kan ik elke verleiding niet weer staan. Lichtelijk verbaasd en teleurgesteld in mijzelf.

Sporten ging deze week dan weer wel goed! Ik ging naar de sportschool waar ik 65 min lang een cardio workout deed. Ging weer naar de dames kickboks les en deed thuis ook braaf mijn nieuwe kracht schema.
Het sporten is nu dus geen probleem Het eten daar en tegen wel. Daar moet ik echt iets op bedenken. Vooral voor de cravings die ik deze week wel had ik probeerde ze wel zoveel mogelijk niet toe te laten.

Vandaag ging ik weer langs Health advies Breda. Ik ben in totaal deze week 0.9 kg afgevallen en in 3 weken 1.1 kg. (Niet verwacht dat er deze week zoveel zou af zijn). Wat betekend dat ik nog 1 kg van mijn gewichtsdoel af zit! 
Mijn vetpercentage is gezakt met 0.4%. Het zakt bij mij niet snel maar het belangrijkste is dat het zakt 😉

Op naar week 6 ik heb er weer zin in en ben gemotiveerd💪.

Liefs Fitte mama Dees 

Advertenties

2 gedachten over “2.0 Week 5 resultaten! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s