Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #4

Spelen,vallen,eten, boeven,lachen, slapen, schommelen, strand, zwemmen en fietsen! 

Maandag: mama werken en papa lekker thuis bij mij. Maar omdat de voorkant van het huis nog even geverfd moet worden mag ik even bij mijn oma gaan spelen.

Dinsdag: gastouderdag. Hier heb ik weer lekker met mijn vriendjes gespeeld zo gezellig altijd.

Woensdag: mama lekker vrij. We gaan lekker op de fiets naar de action en fietsen een heel groot rondje dit rondje wil mama nog eens gaan hardlopen. In de middag lekker spelen met water in mijn badje en met kwasten en water de tegels verven dat is leuk!

S ‘avonds komt er een vriendin van mama eten,we bouwen torens maar eten wil ik niet, niet zelf en papa en mama mogen het ook niet geven maar ik wil dat ons bezoek mij eten geef, dat is veel leuker, laat ze maar even werken. Ook mag ik even de scheenbeschermers aan zoals je op de foto zie, ik kan zo hockeykeeper worden.

Donderdag: papa zijn wekker gaat om 5 uur mama schiet ook wakker en is mij kwijt want ik lag tussen hun in te slapen. Papa had mij ook niet terug gelegd en ik, ik was gewoon lekker op de grond gaan slapen bij het eind van het bed even papa en mama foppen.

’s Morgens gaan we lekker naar het zwembad. Yeah oh helaas we gaan naar puppie zwemles en dan moet ik in het grote bad en doen wat er van mij gevraagd wordt. Meeehhhh daar heb ik geen zin in dus dan maar huilen en aan mama hangen tot einde van de les, behalve als ik het even leuk vind wat we moeten doen. Gelukkig mag ik daarna nog even in het kikkerbadje zwemmen.

Thuis gaan we lekker spelen en na mijn slaapje mag ik nog even spelen bij oma omdat mama moet gaan werken. Hier eet ik lekker heel veel spruitjes mmmm dat is lekker zeg en ik krijg ook nog een ijsje.

Die avond wil ik als ik wakker wordt niet slapen in mijn eigen bed dus weer bij mama in bed. Rond 02:00 boem ik val uit bed een beetje bloedneus en kapotte lip dus naar beneden om een ijsje te eten en Heidi te kijken. Dat is leuk. Mama verbouwt de slaapkamer zodat ik niet meer uit het grote bed kan vallen en ik mag nog 1 keertje van mama bij haar slapen.

Vrijdag: Ik mag met mama mee naar Breda de stad in. Deels wil ik zelf wandelen en we kopen een mooie nieuwe lamp voor op mijn kamer.

Nu te koop bij zeeman!

Zaterdag: Vandaag mag ik eerst met mama boodschappen gaan doen. Daarna thuis alles opruimen en ga ik samen met papa en mama naar het strand. Omdat het eerst nog even wat fris is rijden we naar Westkapelle hier wandelen we over de duin en komen we een speeltuin tegen. Hier wil ik vooral schommelen eerst samen met mama op een schommel en als de schommel voor mij vrij is kan ik ook whoeii!

Hierna lekker naar het strand. Lekker spelen met zand en boten kijken. Eigenlijk wil ik ook zwemmen maar het is een beetje koud maar dat schreef mijn mama gisteren al Geluksmomentje(s) op het strand .
Op de terug weg val ik weer heerlijk in slaap en thuis eten we frietjes met knakworst en appelmoes jammie!

Zondag: papa en mama zijn weer trots op mij want ik heb al 2 nachten door geslapen in mijn eigen bed. Deze ochtend lekker spelen en helpen met opruimen en met mama mee doen met sporten ik doe alles wel even voor!

’s Avonds lekker BBQ bij oma mmm alweer smullen en lekker spelen met het keukentje.

Tot volgende week liefs Robinn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s