fitjourney

2.0 week 6 langzaam vooruit.

Ja het gaat beter langzaam stapje voor stapje.

Nadat ik in Breda was geweest was ik weer mega gemotiveerd om door te gaan!. Maar dan staat het weekend voor de deur. Die avond lekker gourmet ik had expres al niet te veel gehaald. Lekker genoten dan vandaag maar cheatday.

Zaterdag lekker naar het strand ontbijtje…..eiwitreep voor onderweg….maiswafels als lunch en lekker wat groente als tussendoortje

….in de auto terug wat chips en thuis friet met knakworst….tja het begin was goed!

Zondag overdag ook goed ’s avonds bbq en mezelf ingehouden maar paar stukjes stokbrood en kipspiesjes  en een hamburger en een beetje komkommer en tomaat niet te veel ivm de dressing. Thuis als toetje de chocolade in de koelkast maar opgemaakt.

Maandag en dinsdag wat mindere dagen druk druk druk en moe ook ’s avonds slaap ik vroeg. Maandag avond wel nog lekker gesport en doel voor mezelf gesteld dat ik bij plank oefening posities heel goed op mijn “onder” rug moet gaan letten zodat ik deze sterker kan maken en dan oefeningen beter kan volhouden. Nu lukt het soms niet omdat ik zo’n pijn krijg ik mijn onderrug

Woensdag gaat het goed ik hou mezelf aan mijn schema en zelfs als mijn vriend stuurt om die avond pizza te eten stuur ik toch echt nee ik kook wel gewoon. Hoe lekker en makkelijk die pizza ook klinkt.

Donderdag eindelijk een vrije dag om half 6 al wakker uiteraard Robinn had er al zin in. Na het ontbijt sta ik om 07:05 al buiten klaar voor mijn workout. Na een douche de fiets op tijd voor rondje door de stad en supermarkt we doen alles op fiets en zijn zo 3 uur bezig. Tussendoor lekker snoepen van een eiwit snap reep mmm. Thuis lunch met rijstwafels. 

Na een middagdutje en paar druiven en beetje noten en klein stukje pure chocolade. Ik kom er zelfs achter dat dat mijn trek best goed stopt. 

Die avond naar ladies night bridget jones baby (aanrader) hier snoep ik wel van wat m&m’s. Maar de zak is nog zeker half vol.

Aankomende week ga ik eens strenger een eetdagboek bij houden zodat ik bewuster weer met eten bezig ben een deel van mijn planning voor aankomende week ligt al klaar vanmiddag afmaken en dan boodschappen doen en zorgen dat ik dit keer wel genoeg in huis heb. 😆

Lets do this op naar week 7! 

Liefs fitte mama dees 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s