Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #5

Hoi! ben ik weer wat was het weer warm he van de week dus ik zal eens vertellen wat ik afgelopen week heb gedaan.

Maandag: lekker met papa thuis geweest en een rondje gefietst dat was zo vermoeiend dat ik op de fiets in slaap ben gevallen.

Dinsdag: naar de gastouder, hier weer lekker gespeeld met mijn vriendje. Toen mama mij kwam halen gingen we naar opa en oma om te eten en flink gesmuld van de nasi en daarna kreeg ik van opa nog een ijsje. Ik wil geen waterijsje maar een mini magnum. Toen deze op was en de helft van de chocolade op de grond lag was ik boos en wilde ik er nog eentje.

Zelfs toen ik ’s nachts wakker werd huilde ik en riep ik nog steeds ijsje oma!

Woensdag: spelen bij oma en omdat het zo warm was lekker in het badje gespeeld.

Donderdag: mama en papa thuis dat is gezellig. Lekker een heel stuk gefietst en naar de stad geweest

Deze mooie hoed gepast

Ook  de pakketjes voor de winnaar van Mama’s moment van Lief (incl winactie)  weg gebracht. ’s Middags wilde ik niet zo graag buiten in mijn badje spelen.

Mama ging ’s avonds met oma naar de film en ik mocht bij papa samen naar Feyenoord kijken en was ik heel lief voor papa en viel lekker op de bank naast papa in slaap zodat papa niks van de wedstrijd hoefde te missen.

Vrijdag: mama ging ‘s  morgens even werken en ik met papa spelen. Toen mama weer thuis was mocht ik mee boodschappen doen.

Zaterdag: ik begin de dag al om half 6 even kroelen en dan wil ik er toch wel uit. Lekker gespeeld en ’s middags op de fiets boodschappen gedaan. Als papa en mama de woonkamer hebben verbouwd ontdek ik hoe leuk de bank is om over te klimmen hoepakee daar ga ik!

Zondag: lekker uitgeslapen tot bijna 8 uur. Nadat ik mama der ontbijtje half heb ingepikt gaan we opruimen en aankleden. Op de fiets gaan we naar omatje (oma van mama) hier heb ik lekker gespeeld

photogrid_1474194961260.jpg

en punten gescoord door hand kusjes te geven en dag oma te roepen toen we weg gingen.

Liefs Robinn

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s