Fitte mama

2.0 Week 7. eetdagboek en meetresultaten.

Het eten gaat steeds beter. Ik kan beter de balans vinden als ik iets heb gegeten wat niet goed is en dat dan compenseren. Deze week vertel ik mijn eetdagboek (wat niet altijd even goed is ) en ga ik weer langs Health advies Breda.

Vrijdag

 • Ontbijt: Ontbijt shake
 • Tussendoor: 1 stuk fruit en noten en 1 bonbon van marsepein
 • Lunch: maiswafels met kipfilet
 • Tussendoor: kwark met noten en kaneel
 • Avond: 1 oreo koekje en stuk pure chocolade

Ja de bonbon was niet het beste maar ivm. leidster dag ervoor hadden we een doos bonbons gekregen dus 1tje kon best vond ik.

Zaterdag

 • Ontbijt: half baked oats
 • Voor het sporten: zero ontbijtkoek
 • Na het sporten: banaan en eiwitshake
 • Lunch: boterhumus
 • Tussendoor: aardbei proteïne van Melkunie en 1 eierkoek
 • Avond: 1. Wrap met gehakt paprika sla komkommer en sla
 • Avondsnack: stuk pure chocolade en een beetje Mama’s moment van Lief (incl winactie) 

  Zondag

  • Ontbijt: half baked oats
  • Tussendoor: nakedreep
  • Lunch: 2 knäckebröd en 1 spelt eierkoek .
  • Tussendoor: Paar chipjes
  • Avond: 3/4 deel van een kleine pizza margarita

  Chips en Pizza een echte zondag dus en toch kan ik soms balen van zulke dingen.

  Maandag

  • Ontbijt: overnight oats
  • Tussendoor: 2 stuks fruit
  • Lunch: 2 boterhammen en 1 beschuit
  • Tussendoor: ontbijtkoek
  • Avond: frietjes met knakworst en appelmoes.

  Tussendoor nog een paar koekjes op het werk oeps ik had echt een eet dag vandaag. Eigenlijk had mijn vriend ook heerlijk gekookt een gezond recept uit the green happiness maar het smaakte niet,zo lekker als het eruit zag dus toen nood oplossing en we hadden nog 1 zak verse frietjes liggen die ik had gewonnen bij de Lidl. (wel aanrader trouwens die frietjes)

  Dinsdag

  • Ontbijt: overnight oats
  • Tussendoor: nakd reep
  • Lunch: rijstwafels kipfilet / pindakaas
  • Tussendoor: kwark en noten en 1 speculaasje
  • Avond: poffertjes

  Omdat ik alleen at had ik zin in makkelijk dus had bij de AH een klein zakje poffertjes gehaald. Deze waren snel op want naast mij zat Robinn die ze ook wel erg graag luste ook al had ze bij de gastouder gegeten.

  Woensdag

  • Ontbijt: breakfast pancakes
  • Tussendoor: nakd reep
  • Lunch: veggies sandwich
  • Tussendoor: paar chipjes
  • Avond: 2 pannenkoeken
  • Avondsnack: stuk pure chocolade en noten

  Donderdag

  • Ontbijt: breakfast pancakes
  • Tussendoor: eiwitreep
  • Lunch: humus tosti
  • Tussendoor: nakd reep 
  • Avond: 3 rosti rondjes met vegetarisch ballentjes en salade 
  • avondsnack: nakd reep

  Conclusie ik heb nog echt te veel cheat momentjes in plaats van 1 cheat day. Dit blijft een beetje mijn valkuil.  Over ons avond eten deze week maar te zwijgen.

  Wat wel al heel erg is mealprep voor de drukke dagen dus daar ga ik zeker mee verder. Ook een week plan was deze week wel handig. Ik heb wat gerechten gehaald uit het boek 50 days of green happiness. Eigenlijk alleen de dingen die ik lekker vind van die dag. Als je terug kijk dus erg weinig. Dit wil ik even blijven doen want de ontbijtjes zijn wel lekker en weer even wat anders. Ik ga niet het hele programma doen want wil wel gewoon eieren, kwark en vlees blijven eten.

  Vandaag ook langs Health advies Breda geweest. Ik verwacht er niet al te veel van mijn gewicht is de afgelopen 2 weken hetzelfde gebleven. Hierdoor verwachte ik niet al te veel en eerder een stijging zelfs. Dit bleek niet zo 0.2% eraf. Okay nog niet heel veel minder maar alles beter dan erbij. 

  Aankomende week is het thema balans ivm vakantie daarna 1 of 2 weken knallen en dan weer naar breda en gaan we voor wat nieuws! 
   

   

  Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s