Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #6

Hier is weer een nieuw weekoverzicht van mij ik heb mij zelf weer een week prima vermaakt.

Maandag: weer lekker met mama thuis want mama moet werken. Dus tijd om met papa te dolle en ik was heel erg moe dus lekker veel geslapen.

Dinsdag: Vandaag laatste dagje naar deze gastouder. Na de vakantie terug naar de andere gastouder deze was met zwangerschapsverlof. Dus vandaag laatste keertje met mijn grote vriend spelen en mijn vriendinnetjes. Ik krijg een mooie foto collage.

Woensdag: Lekker vrij dag met mama en alweer Robinn 20 maanden update!  We bouwen torens met de blokken en gaan langs de bieb. Hier zoek ik mooie boeken uit en een puzzel. Dan nog even terug naar de Osteopathie. Ik mag nog steeds geen tarwe gelukkig maar want daar gaat mijn buikje pijn van doen.  ’s avonds yippie papa thuis lekker met zijn alle smullen van pannenkoeken en gek doen en stoeien met papa.

Spelen met de duplo in de bieb

Donderdag: ’s morgens eerst langs de huisarts. Mijn nageltje is dood en valt er bijna af dus even naar laten kijken. Gelukkig wilt de dokter hem er niet uit trekken wel een stukje korter knippen. Brr dat is spannend maar ik hoef niet te huilen, mama vind dat heel goed. Ja hallo mama ik ben al een grote meid hoor. ’s Middags gaan we naar Monkey Town. Samen met M en haar mama. M was net zo eigenwijs als mij en kwam ook 6 weken te vroeg uit de buik van haar mama en samen lagen we op de neonatologie afdeling en mochten samen tegelijk naar de wiegenkamer en naar huis. Hier heel lief gespeeld.

Vrijdag: Mama moet weer even een halve dag werken en ik mag bij oma spelen. Dag mama ik heb er zin in vandaag en ben mama zo vergeten. Veelste druk met de duplo en keukentje en met mijn grote nicht uit school halen. Als mama weer kom gaan we nog even naar een baby’tje kijken aaahhh wat lief. Als mama oma weg breng wil ik mee met oma dus uit de auto. Lekker bij opa en oma spelen en ook papa en mama komen lekker eten bij oma
Zaterdag: al vroeg wakker en lekker kroelen met mama. Na de boodschappen ben ik zo moe dat ik in de auto al in slaap val. Na het eten lekker met mama mee boodschapjes doen in de stad op de fiets. Ik help mama goed mee en ren 3 rondjes door de winkel als we moeten wachten tot we aan de beurt zijn zo hou ik mama bezig. Thuis bouwen papa en mama hoge torens met de blokjes en ik gooi ze steeds om hihi dat is leuk. Ik wil weer mijn luier niet terug aan dus mag ik zonder. Ik weet heel goed dat ik psssttt moet doen op het potje maar was zo druk met de blokken en puzzel dat ik het laat lopen. Ach ja kan gebeuren zegt mama.

Zondag: snotter de snot ik heb lekker een snotneus en kan daar niet helemaal lekker door slapen ’s morgens dus doen we lekker rustig aan. Na een stoomdouche knap ik weer wat op en kan ik lekker buiten gaan schommelen en stoepkrijten en komen opa en mijn beide oma’s op visite. Het leukste is dat mijn grote nicht er weer bij is dus daar mee kan spelen.

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Avonturen van Robinn #6”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s