Fitte mama

Homeworkout #4

Daar zijn we weer! Vandaag een nieuwe homeworkout! Vandaag 3 tal oefeningen op de buik spieren te trainen!

Air bike

Deze is voor de schuine buik spieren. Ga op je rug liggen met je benen omhoog in een hoek van 90 graden. Je handen leg je in je nek let op dat je niet aan je hoofd trek. Breng je linker elle boog naar je rechter knie. Met je been maak je nu een fiets beweging. Ga weer terug naar de rechte positie en doe het zelfde met je rechter elle boog maar dan je linker knie.

Sit ups

Deze is voor je hoge buikspieren. Ga liggen op je rug en zit je voeten plat op de grond. Laat je voeten ook op plat de grond staan tijdens de oefening. Kom helemaal omhoog hou je handen op je boven benen en wrijf deze met het omhoog gaan over je knieën naar beneden en weer terug.

Leg raise.

Deze is voor je onderste buikspieren. Ga helemaal plat op je rug liggen met je benen gestrekt. Breng je benen in 1 rechte beweging omhoog en weer terug maar laat ze niet op de grond komen. Mocht je wat last hebben van je rug leg dan je handen onder je billen.

Doe van elke oefening 3 sets met 12 tot 20 herhalingen.

Benieuwd naar de andere 3 oefeningen deze vind je hier.

succes!

Fitte mama Dees

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Homeworkout #4”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s