Mama van Robinn

Jarig! Dit wil ik nog doen voor mijn 30ste! 

Hiep Hiep Hoera! Vandaag ben ik jarig en wordt alweer/ nog maar 29! Het is maar hoe je het bekijkt! Volgend jaar wordt ik dus 30! Hopelijk heb ik nog heel lang om allerlei leuk dingen te ondernemen maar veel dingen staan al jaren op mijn bucketlist die ik overigens niet op papier heb staan. Maar van veel dingen zeg ik dat wil ik wel eens graag doen.

Zo maakte ik eerder al een Mijn sport bucketlist! met doelen of dingen die ik op sport gebied zou willen doen of bereiken.

Daarom nu 1o dingen die aankomend jaar wil doen of bereiken

 • Streefgewicht bereiken.

Vorige jaar bereikte ik dit maar tijdens mijn 28ste ben ik er weer boven gaan zitten. Ik hoef dan ook nog maar 1 kilo. Althans dat was voor de vakantie dus voor al het lekkere eten.

 • Vetpercentage doel bereiken.

Hier ben ik al even mee bezig om deze te verlagen en heb nog 3.2% te gaan. Na de vakantie ga ik er weer helemaal voor en gaan we wat nieuws proberen. Als ik even streng ga zijn moet dit zeker gaan lukken.

12-1 inmiddels nog 22.8 procent. Binnenkort weer eens laten meten.

 • Tatoeage 3 en 4 laten zetten.

Ik heb al 2 tatoeages de eerste liet ik op mijn 24ste verjaardag zetten en nr 2 volgde een half jaar later. Het is verslavend!.Ik heb nog 2 wensen. Als ik de 2 bovenste doelen heb bereikt mag ik de volgende gaan laten zetten. Mooie beloning !

 • Dagje Groningen

Een keertje naar de stad waar ik al een aantal keer heb gezegd dat ik vandaan kom. Niet hier maar in de stad tijdens stapavondjes sommige geloofde het nog ook. Maar nog nooit geweest dus wil nu wel eens zien hoe Groningen eruit ziet. Overigens ben ik eigenlijk nog nooit zo hoog in het noorden geweest. Hof van saksen bij assen in de buurt was het hoogste! 

 • Suppen.

Dat vind ik er zo vet uit zien. Eigenlijk ook gewoon een sport. Dus volgend jaar zomer dit maar eens ondernemen om te gaan doen.

 • Blokarten

Ook zoiets wat mij gewoon super vet lijkt om een keer te doen!

 • Mijn blog groter zien groeien

Dit is eigenlijk meer een wens/ droom. Ik hoop dat mijn bezoekers aantallen blijven stijgen en ook mijn social media volgers. Ik vind het super leuk om te doen dus dit is een beetje aan jullie ook 😉 

 • Naar de pedicure 

Gewoon mezelf eens heerlijk laten verwennen. Goeie denk om net voor de zomer te doen om mijn voetjes mooi te maken voor in mijn slippers.
 

 • Serie pretty little liars afkijken.

Ik ben ergens gestopt met deze serie en steeds als ik er over lees blijf ik wel nieuwsgierig om verder te kijken dus tijd om deze af te gaan kijken mooi voor de me time momentjes.

12-1 ik ben eigenlijk begonnen aan girlmore girls dus dat eerst maar 😉 

 • Taart maken.

Cheatday to do! Een taart maken en dat niet uit een pakje van dr oekter of koopmans maar zo eentje die je op internet, facebook of pintrest voorbij ziet komen nu nog een keuze welke.

13-1 ik denk dat ik volgende maand deze maar eens ga uitvoeren voor de verjaardag van mijn vriend. 

 • Een dagje op stap met Robinn

Robinn wordt in januari alweer 2. Toen ik van de zomer even een paar uurtjes met haar alleen in de Efteling was merkte ik hoeveel je dan nog meer geniet en nog meer aandacht kan schenken en dan is ze maar alleen. Maar mij voelde het anders dan als je met zijn tweeën ben. Daarom een leuk moeder dochter uitstapje als ze straks 2 is.

Dus ik zeg lets do this. Op naar een super mooi jaar!

Wat zou jij nog wel eens echt willen doen voor je 30, 40, 50 misschien zelfs wel 70ste? 

Advertenties

5 gedachten over “Jarig! Dit wil ik nog doen voor mijn 30ste! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s