Mama van Robinn

Wat wilde ik vroeger worden!

Wat ik vroeger wilde worden? Dit was 1 van de onderwerpen van de 30 dagen blog challenge van Haremaristeit.nl. Dit hoefde niet elke dag een onderwerp maar eventueel ook verdeeld. Deze challenge nam ik aan ideaal voor de drukke dagen.

Wat ik vroeger wilde worden! Gelukkig heb ik nog een redelijk goed geheugen en weet nog wat ik schreef in de vriendenboekjes op school.

Ik wilde namelijk 2 dingen worden.

  • Juf!  
  • Nar! 

vele zullen denken huh nar! Hier in Brabant heb je natuurlijk carnaval. Hier in Bergen op Zoom heb je naast de prins ook een nar. Als kleuter en vraag mij niet waarom wilde ik ook graag nar worden. Ik heb zelfs een keer met het lokale radio programma gebeld om te vragen hoe je nar kon worden. Gelukkig ging deze droom weer over!

  • Manager. Dit is eigenlijk iets van de afgelopen jaren. Ik zou graag verder hogerop willen. Helaas ontbreekt het aan papieren. Ik heb al wel bezig geweest met de opleiding. Zo heb ik mijn AD management in de zorg gehaald. Hierna ben ik Pedagogisch Management Kinderopvang gaan doen. Helaas was op mezelf wonen en 1 inkomen dus studie zelf betalen even niet te doen. Maar wie weet wat de toekomst ooit nog gaat brengen.
  • Schrijver/Blogger. Al jaren schrijf ik verhalen, dagboekjes etc. Al eerder hield ik een blog bij (maar maakte deze nooit openbaar) Ik schreef liedjes (zonder muziek en nergens op sloegen) en schreef 3/4 boek. Wie weet ooit in de toekomst. Een blog ben ik inmiddels uiteraard al begonnen.
  • Sportopleiding. Na spw 4 wilde ik graag cios mbo plus gaan doen. Helaas werd ik niet aangenomen. Daarna wilde ik door met de opleiding HBO sport management en ondernemen. Achteraf had ik gewoon gelijk naar die hbo opleiding moeten gaan.

Natuurlijk zijn er in mijn jongere jaren een hele hoop dromen geweest van dingen die ik zou willen worden welke tiener wilde nou niet beroemd worden als zangeres(ik kan niet zingen) model (niet de juiste looks en maten lengte dan weer wel) actrice (toneelspelen en ik? ik denk het niet) Sporter (zo goed was ik niet).
1 ding wat ik ook altijd wilde worden is mama en deze mooie droom is al uitgekomen.

Nog steeds lijken mij een hele hoop banen heel interessant. Ik heb gelukkig werk maar sta enorm open voor een nieuwe baan/ uitdaging. Je weet maar nooit!
Wat wilde jij worden later en ben je dat ook geworden?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s