Mama van Robinn

Sorry mama heeft het druk! 

Oh wat voel ik mij nu al schuldig. De drukke dagen moet nog komen en zie er al als een blok tegen op!

Mijn vriend(papa van Robinn) is 2 weken weg voor zijn werk dus sta ik er thuis alleen voor….werken, huishouden, bloggen, sporten en tijd met Robinn. Regelmatig vraag ik mezelf af hoe ik soms dingen moet doen.

Al lange tijd staat de muscle run op de planning lekker vroeg starten want dan heb je nog wat aan de rest van de dag.

Helaas is mijn vriend er niet jammer dat hij niet kan komen kijken maar het tweede probleem oppas voor Robinn regelen. Komt vast goed al snel volgt er een uitnodiging voor groot feest van mijn zus en haar vriend. Nog meer oppas regelen ook voor de avond om Robinn te laten logeren. En dan smiddags ook nog eens een uitnodiging voor een feestje en eigenlijk nog eentje.

Te drukke dag dus Robinn een hele dag naar oma incl logeren.  Tuurlijk ik kan der ophalen voor de middag maar weg brengen halen meenemen naar feestje en weer wegbrengen vind ik nu ook niet echt heel handig en beetje druk voor Robinn.

Maar ik zie er al tegen op  Robinn al vroeg weg brengen voor weer een lange dag bij oma en dan nog logeren ook. Ik zou zowat mijn wekker gaan zetten om haar weer optijd op zondag te gaan halen. Maar die wekker is vast niet nodig want ik zal uiteraard gewoon rond 8 uur al wakker zijn.

Zondag dan dus extra veel kroelen en aandacht tussen alle andere verplichtingen in huis door.

Maandag om half 8 Robinn bij de gastouder brengen waar ze door oma wordt opgehaald. Want uiteraard is de werk bijeenkomst (verplichte) precies op het moment (weer) als mijn vriend niet thuis is. Laat thuis komen en in de ochtend hastig Robinn wat aandacht geven tijdens de ochtend spits om ze maar weer weg te brengen van 8 tot half 7. Kroelen even kletsen flesje verhaaltje en naar bed.

Net die week natuurlijk drukke week dus ook op woensdag werken en dan weer weg brengen van 8 tot 19:00. Waarschijnlijk dan ook weer snel moe en tijd om te gaan slapen.

Die donderdag met de familie naar de efteling en dan laat ik der de hele dag niet los en krijgt ze al mijn aandacht en geniet ik van haar in de efteling.

Hopelijk kan ik die dag mijn slechte mama gevoel wat los laten

Want wat voel ik als ik dit type (de dinsdag ervoor al) een slechte mama die het zo druk heeft met afspraken en werken. Ook wetende dat je waarschijnlijk rond die dagen papa gaat missen. Afgelopen nacht lag je bij mij te slapen en zocht je mij steeds weer op. Al wil je dan elke nacht bij mij en mama bij je voelen dat mag kleine meid. Soms zou mama met die drukke dagen even veel minder willen kunnen werken maar helaas gaat niet alles!

Even doorbijten samen en dan als mama op vrijdag klaar is met haar ochtendje werken dan gaan we samen wachten tot papa thuis komt en heerlijk van het weekend genieten met zijn 3tjes.

Daarom gisteren heerlijk genoten samen in het bos, stad en kinderboerderij en ook vandaag al lekker gezwommen en lekker een dagje samen thuis.

P1000196.JPG

Loop jij als mama hier ook wel eens tegen aan? Laat het weten in de comments

Liefs x

Advertenties

Een gedachte over “Sorry mama heeft het druk! ”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s