Fitte mama

2.0 week 9 weer de goede kant op

Zaterdag begon ik weer mijn eet schema op te pakken. Ik ontbijte lekker met mijn nieuwe eiwitpannenkoeken. Deze nam ik voor mijn vakantie mee bij health advies breda en smaken erg goed. Ook erg lekker met wat banaan en honing.

Dit zorgde er een hele week voor dat ik de dag al goed begon en dat scheelde al de helft. Hierdoor had ik niet smorgens al trek ik eten en dan bedoel ik fout eten en kon ik makkelijk tot half 10 a 10 uur wachten om te beginnen om mijn tussendoortje.

Ik merk dat als ik een week veel heb gesnoept ik daarna even moet afkicken dus veel lekkere trek momentjes afgelopen week.

Daarnaast ben ik de uitdaging wat kwijt om alles op te pakken en er tegen aan te gaan. Door een flinke verkoudheid die beetje bij beetje aanneemt heb ik ook een laag energie level dus sporten is ook niet wat het hoort te zijn nog!.

Maar wat ik al zei tijd voor iets nieuws. Daarom vandaag naar breda geweest voor een bezoekje aan health advies breda. De laatste keer heb ik met Willem afgesproken om na de vakantie met iets nieuws te gaan beginnen. Daarbij heb ik een jaar tijd om mijn percentage naar 20% te gaan krijgen en natuurlijk hoe eerder hoe beter. Meting hebben we overgeslagen vandaag ik verwachte hier toch niet veel van. Ik heb met Geert even zitten kletsen over mijn nieuwe schema deze ontvang ik dit weekend en kan ik zondag of maandag aan de slag ermee. Ik heb er zin in!

Nu dus nog even 2 dagen genieten vooral morgen 😉 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s