Geen categorie

Avonturen van Robinn #8

Leuk dat jullie weer even tijd nemen om mijn weekblog te lezen. De vakantie zit er voor papa en mama weer op dus die mochten weer aan het werk en ik mocht vooral lekker spelen.

Maandag: Vandaag moest papa wel werken dus geen papa dag vandaag. Ik mocht daarom bij oma gaan spelen. Ik heb een inhaal eetdag dus als mama kom wil ik ook nog even een koek eten en thuis nog wat druiven.

Dinsdag: Vandaag mocht ik weer spelen voor het eerst bij mijn vorige gastouder. Die is weer klaar met verlof dus voortaan speel ik hier. Dat is wel leuk want er is weer een hoop nieuw speelgoed voor mij. Ik vermaak mij vooral met de autobaan. Ik laat horen en zien wat ik allemaal al kan en doe gezellig mee. Ook praten we over de herfst en als mama mij kom halen ben ik eigenlijk nog helemaal niet uitgespeeld. 

Woensdag: Vandaag is mama lekker vrij. We gaan shoppen als echte meiden en allemaal voor mij zei mama. Dat klopte ook bij de Hema wilde ik zelf ook shoppen. Ik kreeg allemaal mooie kleren. De kleur van mijn vest mocht ik helpen met uit kiezen en ik vond natuurlijk de roze het mooiste. Daarna moesten we nog schoenen hebben. Ik kreeg hele stoere van mama. Mama vind namelijk Frozen sneakers niet zo leuk jammer hé! Maar met deze was ik ook heel blij. Bij sneakerz mocht ik op het grote kussen klimmen om mijn nieuwe schoenen te passen en als ik erop ging lopen dan waren ze goed zei mama. Dat deed ik daarom ook maar. We ging ook nog even lekker wat drinken bij de Hema met wat lekkers. Wat een feest zo! Shoppen is wel vermoeiend dus in de auto terug naar huis was ik al in slaapgevallen.

Na mijn dutje aten we boterham met knakworst maar ik at alleen de knakworstjes ik wil niet zo graag boterham. Daarna zijn we lekker gaan wandelen in het bos. Ik heb samen met mama appeltjes (eikeltjes) gezocht. Daarna nog even langs mama haar werk even daar spelen en in de buurt is daar de kinderboerderij dus gingen we even snel hier een kijkje nemen. Dat vond ik wel leuk de geitjes, konijntjes en alle vogels. Varkens waren maar een beetje raar.P1000220.JPG

Nog even snel langs wat winkels. Bij de action nam ik een mooie canvas kleurplaatje mee met een boot (incl sinterklaas maar die kent ze nog niet) die wilde ik al gelijk kleuren (maar mama heeft deze verstopt en ik vergeten) maar in de auto viel ik in slaap.

Na mijn slaapje op naar opa en oma om lekker frietjes mee te eten mmm smullen.

Donderdag: Ook vandaag is mama vrij en donderdag dus Zwemmie! Alleen minder leuk want eerst moet ik de puppieles volgen. Ik vond het deze keer al wel iets leuker en ging even laten zien dat ik wel kon drijven met mijn bandjes. Wat ook leuk was de glijbaan die ze maakte van de grote mat. Daarna mocht ik nog even zelf zwemmen en van de kleine glijbaan.

Vrijdag: Ik ben een klein beetje ziek vandaag. Ik moest spugen en had wat verhoging maar verder heb ik wel praatjes dus ga gewoon naar oma om daar te spelen zodat mama kan werken. Hier nog niet helemaal fit maar fit genoeg om mee naar school te gaan om mijn grote nicht op te halen en om samen naar de boekenwinkel te gaan met oma om een boekje uit te zoeken ivm. de Kinderboekenweek. ’s middags kom mama en gaan we nog even naar de bieb en ook mag mijn grote nicht mee naar de bieb nog gezelliger dus.

Zaterdag: Al vroeg word ik door mama bij Oma gebracht en daar heb ik even geen zin in. Maar als mama weg is ga ik wel gewoon spelen en wandelen met oma. Ik ga hier namelijk logeren en mag lekker badderen in het grote bad bij oma.

Zondag : Joepie mama komt mij weer halen. Ik ben eigenlijk moe en val in de auto in slaap en omdat mama ook nog moe is gaan we samen in het grote bed dat vind ik veelste leuk dus slapen doe ik niet. Maar we blijven lekker liggen ik giechel en kroel met mama. Beetje samen kletsen en lui doen dat is lekker. Nog even spelen en dan echt naar bed helaas had mama door dat ik dus wel moe ben. De rest van de middag blijven we thuis op wat kleine boodschappen na. Samen spelen we met de kralen , kleuren en kijken we samen tv. Een heerlijke dag met mama!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s