Geen categorie

Hoe kom ik aan de naam van mijn blog?

Vandaag weer even een kleine blog van de 30 dagen blog challenge van hare maresteit. Ik heb afgelopen dagen weinig tijd gehad om vooruit te werken. Nu dus voor het slapen nog even blog type voor de andere dag (vandaag).

1 van 30 onderwerpen is hoe ik aan de naam van mijn blog kom?

Mijn allereerste blog was live my dreams blog. Deze titel was niet zo moeilijk. 1 van de 3 levensteksten van mij en 1 van mijn tatoeges. Ik wilde hierop gaan bloggen over mijn avontuur om als au pair naar Amerika of frankrijk te gaan. Ik was jong en vrijgezel had alleen nog behoorlijk wat geld nodig wat lastig was aangezien ik ook op mezelf woonde.

Die blog werd dus niet heel veel. Uiteindelijk heb ik nog 2 blogs geschreven over mijn “ervaring” als thuisfronter. Ik heb ze pas terug gelezen en binnenkort plaats ik deze op deze blog leuk om terug te lezen en eens te delen met jullie. Vooral omdat mijn beeld al zk mega veranderd is.

Een paar maanden na de geboorte van Robinn starte ik de robinnmomlifestyle blog. Hierop zou ik gaan bloggen over mijn mama leven. Uiteindelijk begon ik in mei hierop blogs te plaatsen en vooral te delen via instagram.

Mijn instagram naam had ik inmiddels veranderd naar fitte mama dees. Ik vond dat hier dan een blog met die zelfde titel bij hoorde. Dus juli 2016 maakte ik deze wp pagina aan en begon hierop te bloggen over mijn “fitte” mama leven. Later volgende ook de facebook pagina en twitter account.

Hoe ik aan deze naam kwam is dees als afkorting van Desiree. Fitte mama omdat ik een fitte mama wil zijn en niet alleen in sport maar ook als fit van leuk en jong die bezig is met haar kindje.

Het is ook een lastige naam loop ik nu tegen aan want het wordt vooral geassocieerd met sport en fit terwijl mijn blog inmiddels ook steeds meer aan het uitgroeien is als mama blog!

Dus tell your friends dat ik meer dan alleen blog over mijn fitte leven 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s