Fitte mama

2.0 week 10 van oud naar nieuw schema!

De eerste 10 weken na de zomervakantie zitten er weer op. Mijn gewicht zie ik behoorlijk schommelen. Na de vakantie was er best weer wat bij gekomen maar ja dat gebeurd.

Vorige week verteld ik al dat ik met een nieuw schema zou starten. Deze had ik niet gelijk dus zaterdag was met een babyshower en feestje met wijntjes mijn cheatday. Zondag herstelde ik van de spierpijn en vermoeidheid. Ik at al wel beter en minder.

Maandag weer aan het werk goed eten lukte nog niet helemaal. Helaas was er iets met de mail verkeerd gegaan en ontving ik Dinsdag mijn nieuwe schema . Die dinsdag had ik een perfecte dag met nog mijn oude schema.

Woensdag gestart met mijn nieuwe schema dag 1 is het zwaarst en moet zeggen hij ging me super af. Ik moest wel even wennen aan geen tussendoortje ’s morgens. Maar uiteindelijk gaf het niet veel. Ook lekker om eens andere dingen te hebben als eetmomenten zoals tussendoor kaas.

Donderdag dagje naar de Efteling . Netjes mijn eetschema meegenomen maar uiteindelijk een aantal dingen aangepast die dag zelf en lekker frietjes gegeten maar om 7 uur na een lange vermoeiende dag geen zin om thuis nog te koken en alleen te eten.
Al bij al is mijn gewicht toch 0,7 kilo gezakt van de week en weer bijna terug op gewicht.

Van de week maar weer eens een progressie foto maken en als ik durf deze volgende week online gooien.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s