Mama van Robinn

Hoe afgelopen week mij verging! 

Hoi even een kleine update zoals ik vorige week al vertelde kwam er een drukke week aan! Sorry mama heeft het druk! 

Ik ben druk bezig met van alles eigenlijk. Afgelopen week heb ik veel moeten werken en zijn we heerlijk en zijn we een dagje naar de efteling geweest.

Robinn vraagt dan natuurlijk ook haar aandacht en in combi dat papa even weg was voor zijn werk is dat veel gemis. Ze kan nog niet duidelijk maken dat ze papa mist dus is ze wat zeurderig merk ik dan. Hierdoor heb ik de momenten samen even wat extra tijd aan haar besteed. Ik schreef ik mijn vorige blog al dat ze veel moest worden weg gebracht. Zo ging ze afgelopen week 2.5 dag naar de gastouder zelfs drie dagen achter elkaar. We hebben een super lieve gastouder en Robinn heeft het er nu al onwijs naar der zin dus ging graag en huilde niet als ik ze weg bracht. Dat scheelde voor mij ook heel veel.

Toen ze afgelopen weekend moest logeren bij oma en ik haar dan toch huilend/boos moet achter laten doet dat wel pijn. Ook al weet ik dat ze snel stil is en zich vermaakt.

Zo heb ik ook enorm genoten van Robinn lekker samen kroelen in bed op zondag ochtend na het ophalen. Torens bouwen en giebelen en heel veel kroelen kusjes geven en gek doen. Als ze dan uit het niks zegt hou van jou maakt het allemaal goed.

Inmiddels ben ik druk bezig met mijn Blog althans met ideeën. Ik schreef de sinterklaas blog Tips voor Superhelden Sinterklaas cadeaus! Incl korting en winactie! en kwam er een winactie (doe jij al mee).

Ik ga wat gastblogs schrijven en andere bloggers helpen met onderwerpen waar ik ervaring mee heb. Maar heb ook wat leuke onderwerpen op de planning staan. Aankomende week hoef ik een stuk minder te werken dus ga ik met veel dingen aan de slag. Worden de blogs weer wat meer inhoudelijk. Zo heb ik ook al een halve blog klaar staan over mijn zwangerschap. En ohja mijn eerst vlog over de vakantie wil ik ook nog gaan uitwerken.

Heel veel leuke dingen en krijg er mega energie van!

Blijf mij zeker volgen.

Onder aan mijn pagina kan je je email adres invullen en ben jij de eerste die mijn nieuwe blogs kan lezen super leuk toch? Dus even doen 😉

Advertenties

Een gedachte over “Hoe afgelopen week mij verging! ”

  1. Hoi. Ik ben er zelf niet zo goed in om dingen over mezelf op te schrijven maar ik vind het wel leuk om jou blog te lezen. Die van Robinn lees ik ook altijd. Leuk om je zo nog te volgen. Groetjes Ella

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s