Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #9

Een drukke week voor mij en mijn mama maar heb weer veel leuke dingen gedaan.

Maandag : Vandaag mocht ik een dagje bij de gastouder spelen. Even gek dat mama weg ging maar ik ging niet huilen (goed hé). Ik ging daarna lekker met de kindjes spelen. Vooral de toet toet auto’s vind ik heel erg leuk. Oma kwam mij ophalen want mama moest tot laat werken. Ik mocht lekker bij opa en oma eten en daarna legde zij mij in mijn eigen bedje thuis en paste daar op mij

Dinsdag: Ik werd weer lekker naast mama wakker na wat kroelen en ontbijten mocht ik weer gaan spelen bij de gastouder. Vandaag ging ik schilderen en maakte ik een hele mooie herfst boom. 


Woensdag: Mama was vanmorgen vrij dus deden we lekker rustig aan. Ik mocht mijn nieuwe kleren aan en na de boodschappen hebben we samen met de duplo van alles gebouwd. Toen het tijd was voor de boterhammen mocht ik weer naar de gastouder. Daar had ik wel zin in want spelen daar is heel leuk.

Donderdag: mama lekker vrij en we gaan nog naar de Efteling ook. Samen met opa en oma en mijn oom en tante en nichtje. Yippie. We gaan als eerste in fata morgana ik ren erin maar kom snel terug dat wil ik niet. Mama zegt dat ik nog niks heb gezien en dus hup mee. Ik zag dat t donker was dus dat was al genoeg. Ik vond het heel spannend maar dat vond ik droomvlucht ook daar deed ik mijn ogen maar dicht. Ook carnavalfestival vond ik beetje spannend en wilde echt niet nog een keer. Buiten vond ik het leukste vooral de glijbaan in laafland en de luchtballon van jokkie en jet op en af het podium op is ook erg leuk. 

Toch genoot ik wel hoor maar de attracties vind ik wel spannend. Terug bij opa en oma lekker frietjes eten en mocht ik omdat het al zo laat was lekker met mijn fles melk bij mama in bed slapen.

vrijdag: mama had nog weekend dus ik mocht bij oma gaan spelen daar had ik wel zin in lekker met de duplo en we zijn bij omatje op visite geweest. Na mijn slaapje kwam mama mij weer halen. Thuis ging ik ook lekker met de duplo spelen en toen hoorde ik de deur open gaan! Huh is dat papa….jaaah het is papa. Ik was heel blij om papa weer te zien die had ik wel gemist hoor dus ging lekker kroelen met papa. Nu kan ik ook weer lekker stoeien met papa.
Zaterdag: vanmorgen lekker in mijn pyjama gelopen. Papa en mama gingen opruimen en poetsen en ik lekker boekjes lezen op de bank. Na dat ik had gedouched en was aangekleed gingen we naar Roosendaal want we gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans. Naast hun was een speeltuintje (binnen) en hier kon ik lekker klimmen en glijden. Ik kreeg lekker een bagel met hagelslag. Ideaal deze bagel bevatte geen tarwe en smaakte ook nog eens lekker dat wil ik wel vaker. 

In de speelgoedwinkel zocht ik een mooie maxi cosi uit voor mijn baby. Ik kreeg deze want had nog een kadobon omdat ik model had gestaan voor foto’s van mama’s werk. Na het slapen kon ik hier lekker mee spelen.

Zondag:  mama had alle little people van zolder gehaald dat was leuk zo kan ik thuis ook met trein en auto’s spelen die vind ik wel het leukste namelijk en natuurlijk de poppentjes

Hier heerlijk mee gespeeld vandaag en voor het slapen gaan nog een lekkere wandeling buiten gemaakt. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s