Mama van Robinn

Allereerst vlog online! 

Hoi allemaal super leuk dat jullie al deze blog openen om waarschijnlijk te gaan kijken naar mijn allereerst vlog(filmpje).

Op mijn verjaardag (28 september) heb ik een camera gekregen waar ik ook mee kan gaan vloggen, super leuk. Mijn verjaardag vierde we lekker met zijn 3tjes op Centerparcs Eifel waar ik al een blog overschreef!

Natuurlijk ging ik gelijk aan de slag met een paar filmpjes maken en deze heb ik in een vakantie vlog gezet en deze staat nu online!

Oh ik vind zo onwijs spannend om dit erbij te gaan doen. Ik merk dat ik nog super veel moet leren. Zo moet ik gaan leren dat ik veel meer mijn camera ga gebruiken voor allerlei leuke beelden. Ik moet echt nog leren tegen de camera te praten en hoe ik deze het beste gebruik.

Maar ook duidelijk en hard praten zodat het geluid ook op het filmpje te horen is. Het is toch even gek als je met je camera loop en daar een heel verhaal tegen doe.

Ik twijfelde wel of ik al online moest gaan omdat alles nog geen 100% goed is maar dat is het waarschijnlijk nooit. En zoals jullie al klein beetje gewend zijn aan foto’s etc is bij mij niet alles 100% super kwaliteit ik ben nu eenmaal geen wonder woman (en mijn telefoon camera is beschadigd). Daarbij is het wat meer een filmpje geworden dan een echte vlog! Maar door te proberen kun je leren!

Nog super veel te leren dus maar dat gaat vast goed komen. Daarbij natuurlijk spannend of mijn filmpjes ook bekeken gaan worden. Mocht je het leuk vinden laat dan zeker een duimpje achter en natuurlijk nog leuker als je nu al abonee wordt op mijn youtube kanaal!

Heel veel kijk plezier! (ik type dit met trillende handjes en heel veel spanning en enthousiasme ) 

YouTube

(klik op YouTube voor het filmpje helaas krijg ik het hierin niet geupload dus als iemand de goude tip heeft!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s