Avonturen van Robinn

Robinn 21 maanden update 

Wow ik heb het idee dat ik gisteren de blog van 20 maanden aan het schrijven was. Nu is ze morgen gewoon alweer 21 maanden.
Nu denk ik alweer jeetje nog maar 3 maanden en dan ben je 2. Omdat de cadeau maand in zicht is zijn we dan ook al druk aan t bedenken wat ze wanneer krijgt spannend!
Klimmen en glijden de favorieten dingen van Robinn op dit moment. Zodra ze een glijbaan ziet wil ze eraf en hoe ze erbij komt maakt niet uit of het nu moeilijk is ofniet met wat hulp zal het der lukken. Zo mooi om die wilskracht te zien en ze is zo sterk. Zo staat er hier in de buurt het onderstaande klimrek/baan en was ze heel boos dat het niet lukt ook met hulp is hij nog heel lastig. Nog even en dan klimt ze er waarschijnlijk zo overheen.

Praten is ook steeds meer alles zegt ze na. Maar het rare is dat de gekste dingen oppakt. Maar voor je het weet loopt ze te zuchten en te kreunen omdat iets niet lukt.
Sinds een week gaat ze steeds meer zingen uitzichzelf poesje mauw, opa opa, nijntje en hoofd schouders knie en teen zijn der favoriet. Maar ook zelf verzonnen liedjes in der eigen taaltje. Gerust inclusief allerlei gebaren.

Papa is nog steeds der grote held. Hoe blij was ze dan ook dat tie na 2 weken weer thuis was. Hier kan ze lekker mee ravotteb en stoeien. Maar ook lief aankijken als ze een koekje wilt.

Emoties zijn we ook mee bezig lief kijken, boos , blij en verdrietig ze kent ze inmiddels allemaal en dus aan het inzetten op de juiste momenten.

Angst is iets nieuws dat merkte ik in de Efteling zo vond ze 3 maanden geleden het nog redelijk okay hield ze je wel stevig vast nu doet ze der ogen dicht kruipt dicht tegen mij aan en roept als antwoord nee op de vraag of ze nog een keer wil. Wat ze uiteraard mag zeggen.

Puzzelen en boekjes lezen die we lenen bij de bieb.

Beren zijn favoriet sinds het boek maar waar beer ? (Aanrader)

Nog steeds een heerlijk meisje dus!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s