fitjourney

Weekupdate#1 nieuws, pijn, behalen, falen

Hey welkom bij mijn nieuwe weekupdate. Zo ga ik het voortaan maar noemen. Wat kun je lezen in mijn weekupdate: hoe het gaat met mijn eetschema/afvallen, het sporten en andere leuke nieuwtjes en weetjes over wat ik heb gedaan of heb mee gemaakt.

Deze week had ik vooral pijn, pijn in mijn boven rug. Eigenlijk vraag ik mezelf af of mijn rug ooit hebben goed los heeft gezeten afgelopen jaren. Eens in de zoveel tijd zit hij goed was en dat was nu. Deze keer zo erg dat ik op maandag ochtend zelfs misselijk werd van de pijn en niet goed wist of ik nu moest zitten, lopen of staan. Zelfs thuis gebleven van het werk. Woensdag kon ik terecht bij de fysio die wel snapte dat ik zo’n pijn had en met kraken gelukkig het probleem oploste. Nog niet 100 % van de pijn af maar de scherpte is er af.

Waarschijnlijk is het de drukte etc. een beetje geweest die zorgde dat mijn rug vast zit. Dus tijd voor veel positieve en leuke dingen. Mijn blog kost tijd maar ik krijg echt wel energie ervan dat ik mijn bezoekersaantallen zie groeien. Wil je mij nog meer positieve energie geven. Wordt vast volger van mijn blog of Facebook en natuurlijk niet vergeten mijn You tube kanaal. Hoe meer volgers hoe leuker natuurlijk 😉

Door de pijn was sporten er weer niet bij. Waar ik wel van baalde want ik wilde er weer vol tegen aan gaan want had er zin in. Inmiddels kreeg ik van de fysio ook groen licht om gewoon te sporten dus ben donderdagavond heerlijk gaan zwemmen en haalde 1 van mijn doelen van mijn sport bucketlist. Waarschijnlijk gaat sporten mij ook wel even goed doen.

Mijn eetschema had hierdoor ook zijn ups en downs ik ben heel blij met mijn nieuwe schema maar aanhouden werd wat lastig . Ik heb daarom ook besloten dat ik in mijn vlog wat momentjes ga bijhouden over hoe het gaat. Dus ook  daarin gaan jullie meer zien ;). Mijn vlog komt trouwens elke dinsdag uit. Hier moet ik echt nog veel mee leren dus ze zullen elke week iets beter worden (hoop ik).

Afgelopen week hield ik me al bezig met allerlei leuke projectjes. Zo kan je nog mee doen met een leuke winactie en 15 euro shop te goed winnen voor speelgoed en kleding winkel  superhelden-kinderkleding.nl. Natuurlijk was daar mijn eerste vlog en kreeg ik wat opdrachten voor gastblogs.

Aankomende week ga ik mezelf bezig houden met mijn vlog , een onwijs leuke shopblog morgen met leuke tips om te shoppen voor kinderen, wordt dit weekend een winnaar gekozen voor mijn winactie en ga ik morgen naar het Fit Friends Event in Eindhoven.

  

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s