Mama van Robinn, Reviews

Online shop tips voor kids incl. kortingscode + leuke weetjes.


Elke mama kent het wel je shopt waarschijnlijk het meeste voor je kleintje. Of het nu in de stad zelf is of online. Zeker online struin je internet af naar de leukste spullen en koopjes. Ik help je erbij en stel je voor aan een aantal leuke ondernemers.

Type bij Google in wat je zoekt en je krijgt talloze opties boven aan staan vaak de grootste winkelketens en daaronder volgen de “kleinere” voor sommige onbekende shops. Snel ben je geneigd om te klikken op de bekende shop want je weet dat je het geleverd krijg en ach het zal wel goed zijn toch.

Maar toch die kleine online shops hebben juist vaak ook een hele hoop leuke spullen. Soms zelfs voor nog betere prijzen of leuke acties zoals een leuk presentje of persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Sinds kort heb ik een beetje kennis mogen maken met een aantal leuk ondernemers die heel hard werken voor hun eigen zaak. Vaak nog naast hun “gewone” baan en vergeet niet gezin, partner en huishouden. Hun beginnen iets uit hun passie en stopen hier vele uurtjes “vrije” tijd in.

Ik vertel hieronder iets over deze leuke shops wat ze verkopen en wie de ondernemer is achter de shop. Neem zeker eens een kijkje bij hun shop en mocht je iets leuks zien twijfel niet om iets te kopen natuurlijk.


naamloos

Bij de Beebieshop kun je terecht voor gepersonaliseerde baby/kinder producten van T-shirts tot bijtsieraden en vergeet natuurlijk niet (kraam) cadeautjes.

Lindsey (27)  is trotse eigenaresse van deze webshop en beheert deze samen met haar vriend. Daarnaast heeft ze nog een parttime baan in de horeca. Het liefst wil ze dat haar shop die ze in januari 2016 is gestart haar full time baan gaat worden. Een mooi doel waar ze hard voor werkt want soms best lastig is met een gezin en werk. Want Lindsey is mama van twee kindjes L*(overleden na 1 uur) en A (13 maanden). Natuurlijk heeft Lindsey net als vele mama’s shoppen voor haar kindje  als hobby. verder is ze graag creatief bezig met o.a. dingen zelf maken achter het naaimachine. Binnenkort dan ook zelfgemaakte naamkussens in de webshop. Naast haar shop heeft ze nog 1 echte passie Motorrace. Dus als deze stoere Lindsey naast alles nog tijd over heeft gaat ze graag naar het circuit. Lindsey stelt een kortingscode voor jullie beschikbaar voor maar liefst 15% korting met de code : fittemamadees. Deze is geldig t/m 28 oktober.


hippe-plaatjes-2

Bij Hippeplaatjes kun terecht voor kinderkleding, knutsel materialen, strijkapplicaties, cadeautjes met naam en traktaties.

Linda is eigenaresse van Hippeplaatjes omdat ze zelf graag creatief bezig is ontstond Hippeplaatje eerste instantie met alleen strijkapplicaties inmiddels met meer. Naast ondernemer van de shop is Linda ook partner van haar man die eigenaar is van een bowling en partycentrum waar Linda 3 dagen werk. Samen met haar man heeft ze 3 kinderen O (12) A (9) en I (6) waar ze natuurlijk ook druk mee bezig is.


sassefras

Sassefrasmeisjesspeelgoed is het adres voor leuk speelgoed voor meisjes van 2 tot 6 jaar. Natuurlijk zijn sommige producten ook geschikt voor jongere of oudere kindjes of voor jongens. Want jongens kunnen ook met “meisjes”speelgoed spelen en meisjes met “jongens”speelgoed

Saskia is onderneemster van deze speelgoed shop. Nadat ze haar ontslag kreeg in 2013 ging ze eerst genieten van haar kinderen. Toen haar WW uitkering afliep  besloot ze dat ze graag vanuit thuis wilde gaan werken. Na wat research en denk werk is haar shop in juni 2016 online gegaan. Saskia is getrouwd en mama van 2 kindjes. Ze probeert zoveel mogelijk te werken onder de schooltijden van haar kinderen maar ervaart dat de webshop veel tijd kost. Ze is soms bijna 24/7 bezig met social media, webshop vullen, marketing, admistratie en alles. Wel geeft Saskia aan dat het super leuk is om met de webshop bezig te zijn en dat ze anders al lang een “gewone”baan had gezocht.


wennieshop

Opzoek naar een cadeautje bij Wenniesshop zit je aan het goede adres. Hier kan je cadeautjes vinden voor jong tot oud van Disney artikelen( kleding en textiel) tot baby artikelen maar ook cadeausets en sieraden.

Wendy (32) is sinds januari eigenaresse van haar eigen webshop. Ze is getrouwd en werkt 24 uur in de ouderenzorg. Naast haar werk beheerd ze haar webshop waar ze graag mee bezig is. In de tijd er naast wandeld ze graag met hun hond en gaat ze graag lekker uiteten met vrienden of familie.


header-superhelden-kinderkleding

 

Op zoek naar artikelen(kleding, speelgoed, dekbedden en veel meer)  met de Superheld van jouw kind van de bekende superhelden tot aan Paw patrol, brandweerman Sam tot Barbie en meer. Je vindt het bij Superhelden-kinderkleding.

De superheld achter deze webshop is Monique(41) samen met haar man heeft ze 2 zoons D(9) en M (5). Natuurlijk zijn deze 2 jongens enorme superhelden fan. Monique werkt naast haar webshop ook nog eens 20 uur als reisadviseur op een reisburo. Dit is mooi te combineren zeker als de kinderen op school zitten. Deze tijd besteed ze aan de website, pakketjes in pakken en leuke nieuwe acties bedenken voor de facebookpagina.


turnen

Je eigen op maat gemaakt Turnpakje inclusief bijpassend broekje en dan ook eventueel nog met je naam erop in strasssteentjes wie wil dat nou niet? Bij Turnpakjeswebshop zit je aan het juiste adres. Ook verkopen ze leuke zilveren turn sieraden.

Jolanda (46) begon een paar jaar geleden met turnpakjes te maken dit deed ze toen als hobby. Inmiddels is haar Hobby uitgegroeid als volledige baan met eigen naaiatelier. Hier werkt ze alleen en maakt ze alle turnpakjes zelf. Naast haar baan woont ze samen en hebben ze samen 2 dochters van 15 en 12.


logo_jade

`

 

 

 

Op zoek naar 2de hands kinderkleding, schoenen, slaapzaken en meer van goede kwaliteit. Kijk dan eens op Tweedemams

Jade is met haar 19 jaar een jonge onderneemster. Ze zit nog op school en loopt stage en werkt daarnaast ook nog eens bij een supermarkt. Ze zou het leuk vinden als haar shop een volledige baan zou kunnen worden. Jade woont nog thuis maar heeft wel een relatie. Ze vind het leuk om met haar shop bezig te zijn van het zoeken naar items tot het nemen van foto’s en het online zetten van artikelen. Het social media stuk erbij vind ze heel leuk om te doen vooral het contact hebben met andere mensen (zowel de ondernemers als de klanten).


 

beebie

Bij Beebieenkids kan je 2de hands baby- en kinderkleding vinden. Maar ook kledingaccessoires, knuffeldoekjes en speelgoed. Uiteraard van goede kwaliteit!

Sandra (41) is deze webshop samen met haar vriendin Linda begonnen Hiervoor bekend als beebiekleding & Beebiespeelgoed. De webshop is als hobby in 2006 gestart omdat ze vinden dat kleding en speelgoed wat naar zolder verdwijnt zeker nog gebruik kan worden door een ander kind. De webshop is gestart naast een parttime baan. Helaas zat het niet mee en kwam ze in de WW terecht. Toen ze de kans kreeg om de webshop aan te melden bij KvK heeft ze deze kans aangegrepen. De webshop runt Sandra vanuit huis waar ze woont met haar man en hun 3 kinderen van 12,10 en 7 jaar oud. Sandra is super  enthousiast met alles wat ze doet voor de webshop . Deze maken en onderhouden en is ze heel leergierig in de wereld van social media en het bewerken van foto’s en teksten. Wist je dat kleding en/of spullen die niet verkocht worden gedoneerd worden aan Wings of Support hiermee steunen ze ook nog eens een goed doel.


 

Mocht je nu al deze leuke webshops willen volgen op Facebook kan dat zeker. Maar kijk ook eens op deze leuke Facebook pagina van Happy Shopping. Hier hebben diverse webshops zich bij aangesloten en komen regelmatig super leuke acties op voorbij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Online shop tips voor kids incl. kortingscode + leuke weetjes.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s