Avonturen van Robinn

Avonturen van Robinn #10

Zo zijn we weer, nummer 10 alweer! Dat wordt misschien dan wel de laatste want ik mocht van mijn mama 10 weken mijn avonturen opschrijven! 

Maandag waren papa en mama thuis. Mama had last van de rug dus lag op de bank. ‘S morgens ging ik lekker met papa wandelen en verder deed ik lekker lui mee en sliep ik 2x heel lang.

Dinsdag mocht ik weer spelen bij de gastouder met alle kindjes. Yippie. Ik heb mezelf weer goed vermaakt. Mama kwam mij lekker optijd halen konden we lekker nog samen spelen en eten.

Woensdag mocht ik even bij oma spelen want mama moest naar de fysio. Mama was al heel snel terug dus deden we even samen boodschappen. Daarna ging ik thuis lekker slapen. Ik heb ontdekt dat mijn middagslaapjes best fijn zijn en nu slaap ik 2 uur of meer ook voor mama wel even fijn kan ze van alles doen. Na mijn slaapje gingen we mijn nicht ophalen van een feestje en kwam ze even bij mij spelen. s’ Avonds kwam papa weer thuis en kon ik daar weer mee kroelen en keten.

Donderdag gingen we zwemmen yes ik had daar wel zin in. Maar in het zwembad zelf niet meer zo. Ik mocht mijn nijtje niet mee nemen in het water en ik had geen zin om de les te volgen. En toen we naar huis gingen kreeg ik pas een koekje als ik al mijn kleren aan had helaas hielp gillen niet! Hierna gingen we nog even boodschappen doen want mama wilde knutselen. Thuis gingen we sokken poppentjes maken. Met papa doe ik altijd gek met onze sokken en nu heb ik echte sokkenpoppentjes. Na het slapen hebben we lekker gespeeld en wie was daar weer papa! 
Vrijdag sliep ik lekker uit en mocht ik bij opa en oma gaan spelen, lekker met de duplo gespeeld en samen met mijn grote nicht op 1 kamer een middagdutje gedaan dat was gezellig. Na het slapen kwam papa mij weer halen en toen ik thuis kwam moest mama weer weg dat was stom. Gelukkig ging papa lekker met mij spelen en kreeg ik druiven jammie. Als mama weer thuis kom gaan we nog even snel shoppen ik krijg nieuwe speelgoedmanden en hun een tafeltje. Thuis ruim ik gelijk mijn speelgoed op in de manden. 

Zaterdag een papa dag want mama moet weer weg. Eerst gaan we shoppen bij action en eten halen bij de ah. Na mijn slaapje gaan we wandelen en even spelen in de speeltuin. Verder lekker thuis spelen en als mama thuis komt heeft ze allerlei tasjes bij met 1 tasje voor mij. Zo leuk, ik krijg gewoon een kadootje en weet je wat erin zat een echte roze frozen pyjama (primark) daar ga ik vast en zeker lekker in slapen. 

Zondag lekker rond lopen in mijn pyjama maar het liefst zonder broek maar wel met mijn kaplaarsjes want ik wil naar buiten maar dat mag niet van mama ik moet eerst aankleden…

nee nee nee roep ik maar mama wint ik krijg eerst kleren aan. Als mama ook is aangekleed gaan we naar buiten even een blokje rond wandelen. Slapen doe ik vandaag maar even had geen zin. ‘ s Middags doet mijn papa steeds heel erg raar tegen de televisie (feyenoord-ajax). Mama moet om mij lachen dus het zal wel grappig zijn. Ik zuchte wel mee met papa! Gelukkig werd het gelijk spel en deed ik lekker gek! 

Advertenties

3 gedachten over “Avonturen van Robinn #10”

  1. Was toch weer leuk om jou avonturen te lezen hoor Robinn. Ik hoop toch nog wel eens wat van jou te horen. En ik zal je vast ook nog wel een keer zien en dan kan ik misschien met jou mee op avontuur. Ik kan ook nog wel lekker in de plassen stampen hoor. Groetjes Ella

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s