Persoonlijk

Mijn favoriete quotes 

Vandaag nr 2 van de 30 dagen blog challenge. Dit keer de vraag wat mijn favoriete quotes zijn. Ik vertel ze en waarom!

Ik denk dat ik al vanaf een jaar of 16 de tijd van msn, favoriete quotes heb. Deze stonden dan in mij  msn naam.Dit begon met live my dreams! Afgeleid van de film save the last dance. Hierin wordt gedanst op het nummer live your dreams. Uiteindlijk heb ik er live my dreams van gemaakt. Op mijn 24ste verjaardag heb ik deze tekst dan ook laten tatoeëren op mijn voet.

p1000332

Toen de tijd (16 jaar) stond er verder achter live my dreams do what i want its my life! (Klinkt rebbeliger dan het echt is)

Leef je dromen vind ik wel heel belangrijk dat je doe wat je graag wil en je doelen na streef. Dit hoeven natuurlijk geen grote dromen te zijn maar kunnen ook kleine dingen zijn die je graag wil doen of bereiken. Leef jou eigen leven met jouw dromen!

Every day is a chance to change your life. Deze heb ik op kijtbord geschreven die bij ons op het toilet hangt. Hier schrijf ik inspirerende quotes op. Deze quotes staat er al even op. Ik vind hem wel mooi oa ivm mijn fitjouney waar ik al even mee bezig ben. Elke dag is een kans om hiermee te starten en je leven te veranderen. Maar ook met allerlei andere dingen in mijn leven vind ik.

p1000333

Verder geloof ik erin dat sommige dingen gaan zo als ze gaan! Dat dingen soms dus met een reden gebeuren omdat het zo moet zijn!

Ik hou van inspirerende quotes en vind het heerlijk om pintrest af te speuren naar mooie en leuke quotes. Sommige quotes kunnen net even verwoorden wat je voelt, denkt, meemaakt of even als steun!

Nu ben ik heel benieuwd wat jou favoriete quote is en waarom?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s