fitjourney

Weekupdate #2 De laatste

De laatste….ja de laatste. Stop je dan? Wat plaatst je dan?

Ik stop zeker niet met bloggen maar wel met mijn weekupdate! Vorige week besloot ik al dat ik mijn weekupdate anders ging doen maar heb nu besloten dat ik even stop met updaten omdat ik simpel weg soms niet weet wat ik nu moet schrijven.
Ik stop zeker niet met mijn fitjourney. Ik blij jullie zeker op de hoogte houden van ontwikkelingen. Maar nu gewoon als er ook echt een update is. Op dit moment gaat het ook niet super. Ik zie weinig verandering aan mijn lichaam. Mijn buikje is weer terug en gisteren leek ik zelfs wel 5 maanden zwanger omdat mijn buik door iets mega opgezet was niet fijn dus aangezien het ook niet echt fijn aanvoelde.

Sporten heb ik weer wat opgepakt. Ik ben wel even aan het zoeken hoe ik dit ga doen de aankomende tijd. Maar daar later meer over.

Misschien ook wel gemerkt dat mijn blog wat stil was deze week. Ik was wat druk met andere dingen. Want het huishouden kan ik natuurlijk niet vergeten. Maar ook met Robinn wil ik lekker mijn tijd door brengen. Dus misschien niet meer elke dag een blog. Vlogen blijf ik zeker wel doen. Er komen steeds meer beelden. Heb je afgelopen week mijn eerste Weekvlog #1 al gezien?

Dit weekend ga ik nog even stoeien met hoe ik mijn tijd het beste kan indelen omtrent sport, voeding, mama zijn, vriendin zijn en mijn blog ohja ik heb natuurlijk ook nog werk waar ik heen moet.

Aankomende week komt er zeker weer een leuke nieuwe vlog met wat ik afgelopen week heb gedaan en veel meer. Wil jij deze als allereerste zien wordt dan abonnee dan krijg je als eerste een melding. Natuurlijk kan dat zowel als van mijn blog als van mijn you tube kanaal

Het komt zo als het komt en het gaat zo als het gaat dus komt allemaal goed!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s