Persoonlijk

De inhoud van mijn tas!

Dag 3 van de 30 day blog challenge van haremaristeit.nl is de vraag wat is de inhoud van jou tas.

Ik heb mijn tas uitgepakt en dit gelijk opgenomen voor mijn vlog dus a.s dinsdag zie je hier de beelden van op mijn vlog.

Maar hier vertel ik met foto’s wat er allemaal in mijn tas zit!

p1000428

Dit is mijn tas. Ik heb geen tassen tik maar vind een leuke tas wel leuk maar hij moet ook handig zijn. Deze tas is erg groot en er kan veel in ideaal. Deze tas heb ik met mijn verjaardag van mijn ouders gehad dus is nog vrij nieuw. Ik wissel heel af en toe af van tas maar heb meestal lange tijd dezelfde bij. Ben jij nog opzoek naar een nieuwe tas onderaan mijn blog staan een aantal links van leuke online tassen winkels.

p1000421

 

In  mijn tas zit altijd troep eigenlijk wel. Vooral nu je in winkels geen tasjes meer krijg verdwijnen de spullen incl. de bonnetjes in mijn tas. De spullen gaan eruit en de bonnetjes blijven erin. Ik probeer regelmatig mijn tas te legen en alles eruit te gooien. Dit had ik vorige week nog gedaan dus het viel nu best mee.(vind ik zelf)

p1000423

 

Standaard in mijn tas zit mijn portemonnee en autopapieren. Ook lag de bibliotheek pas van Robinn los in mijn tas en de 2 euro munt omdat deze laatst in een karretje heeft gezeten. Inmiddels zitten deze dingen dus in mijn portemonnee.

 

 

p1000422

Ik heb eigenlijk bijna altijd wel iets te eten in mijn tas zitten en dan vooral voor Robinn als we op pad zijn. Heel slecht vooral als zoethoudertje. Meestal probeer ik rozijntjes of yoghurt rozijntjes mee te nemen. Zakje tum tums was nog over van Halloween. Deze ochtend waren we naar Monkey Town geweest en ze heeft ze dus niet op dus zaten ze nog in mijn tas. De SNAP reep had  ik gisteren mee naar een bijenkomst van mijn werk. Maar deze niet op want er stond als tussendoortje fruit.

p1000427

 

Voor mijn snoep aanvallen haha heb ik altijd kauwgom bij. Als ik kauwgom eet pak ik minder snel naar koekjes of snoepjes. Daarbij vind ik het ook altijd wel fijn een frisse smaak in mijn mond. Moet alleen altijd opletten dat ik het potje goed dicht doe want anders liggen de kauwgompjes door mijn hele tas.

 

p1000426

Mijn zonnebril. Helaas de minst leukste want de leukste ik kapot en ik ben er eentje kwijt. Maar zeker in de auto vind ik het handig om mijn zonnebril te hebben met de zon. Dus daarom zit deze altijd in mijn tas. Ook probeer ik altijd een pen in mijn tas te hebben zitten soms ook wel handig als je even iets op moet schrijven. Nu zat mijn agenda niet in mijn tas maar vaak wel.

 

p1000425

Ik heb niet altijd zin om de luier tas meer mee te nemen en omdat we maar even weg gingen had ik snel in mijn tas een luier en doekjes gegooid en heb ik altijd maar dat der kleertjes droog en schoon blijven en alles in de luier blijft zitten.

 

Wat zit er altijd in jou tas laat je reactie hieronder achter?

Opzoek naar een nieuwe tas kijk eens op deze links! (directe link )

 

 

 

Advertenties

3 gedachten over “De inhoud van mijn tas!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s