Reviews, Tips

Online shop tips voor jezelf (vrouw) incl kortingscode + leuke weetjes

Misschien heb jij de vorige blog over online shoppen al wel gelezen deze was shoppen voor kids Online shop tips voor kids incl. kortingscode + leuke weetjes.

Veel vrouwen shoppen graag. Heerlijk als ontspanning een middagje shoppen. Maar soms kan je in de stad net niet vinden wat jij wil of nodig heb. Dan is online shoppen natuurlijk ideaal ook als je weinig tijd heb om even de stad in te duiken.

Als je op Google intyp wat je nodig heb kom je uit bij de grote modeketens. Maar kijk eens wat verder dan kom je uit bij hardwerkende ondernemers en hun webshop. Misschien vind je hier wel wat je zoekt en misschien wel voor een leuke prijs. Vaak nog persoonlijk en leuk ingepakt.

Hier achter zitten allemaal hardwerkende ondernemers, voor sommige is dit zelfs een tweede baan( hobby) en hopen zo te groeien dat hun webshop hun volledige baan kan worden. Neem daarom eens een kijkje bij deze leuke webshops.

Trakteer jezelf op iets leuks of koop alvast een leuke kerstoutfit. Er is zelfs een webshop die een kortingscode heeft voor alle lezers.


logo-fashion

Op FaibleFashion.nl kun je terecht voor stoere & stijlvolle dames kleding, sieraden en tassen. Ook voor op maat gemaakte gelegenheid kleding zoals dirndls en gilets ben je hier aan het juiste adres!

Deze shop is van Linda (28) die sinds kort gestart is met FaibleFashion, ze is een webshop begonnen omdat ze in de winkels praktische betaalbare kleding in 34 t/m 60 miste. Met haar nieuwe collectie maakt ze een statement om te laten zien dat je stoere en stijlvolle kleding met kwaliteit voor een betaalbare prijs kunt kopen.

Wist je dat Linda ook bezig is met haar eigen kledinglijn met casual en stijlvolle kleding, super tof!
 Met deze brand zorgt ze ervoor dat haar doelen en reden waarom ze begonnen is gerealiseerd worden.

Naast haar werk is Linda samen met haar vriend de trotse ouders van hun zoontje (7 maanden).
Linda: “Veel knuffelen en genieten van de momenten samen, die al heel snel gaan ;)” Ook hebben ze een franse buldog genaamd Elvis, een echte clown en onmisbaar zoals Linda vertelde.

Speciaal voor fitte mama dees hebben we een kortingscode van 10%!
Gebruik: fittemamadees als code om jou favo musthave te scoren met korting!
(Deze code kan je gebruiken tm 31dec’16)


logo-beach

Weleens in Brazilië geweest en gezien dat iedereen daar op een canga ligt. Dit is een strandlaken van 100% viscose. Deze kun je ook gebruiken als pareo. Nu ligt Brazilië niet naast de deur maar deze canga kan je ook gewoon in Nederland kopen met een leuke Nederlandse afbeeldingen. Kijk maar eens op bbeachi.nl voor alle leuke danga’s want zo noemt Diana ze i.v.m. hun dutch design

De voordelen van de Danga zijn:

  • Erg licht
  • Neemt weinig plaats in
  • Zijdezacht
  • Snel droog
  • Minder was
  • Je klopt het zand er makkelijk uit
  • Geen zand in je wasmachine
  • Te gebruiken als pareo

Diana is de eigenaresse van deze shop. Inge Polman van Idé Grafisch Ontwerp  heeft voor haar de ontwerpen gemaakt. Diana is getrouwd en heeft 3 volwassen kinderen (waarvan er eentje in Rio woont). Diana heeft een eigen praktijk en zit boordenvol ideen. Het leukste vind ze natuurlijk om deze ook uit te voeren. Zo heeft ze samen met nog 2 mensen een boekje geschreven voor hoog gevoelige kinderen (en volwassenen maar dan als metafoor) Kuikentje Kip en het Luchtei www.uitgeverijvib.nl

In het najaar en in de winter verkoopt B-Beachi naast de Danga’s ook omslagdoeken. Ook Diana heeft voor jullie een leuke code als je nu een Danga en een Dangagesp (rechthoekig of rond) besteld dan ontvang je de Dangagesp in bij je bestelling en ontvang je de Dangagesp gratis met de code: gratisdangagesp De actie is geldig tot en met 31 maart 2017.  ( vergeet niet om de dangagesp te bestellen anders weet Diana niet welke je wilt ivm twee varianten)


wennieshop

Opzoek naar een leuke sieraden of cadeausets  bij Wenniesshop zit je aan het goede adres. Ook kan je hier cadeautjes vinden voor jong tot oud van Disney artikelen( kleding en textiel)

Wendy (32) is sinds januari eigenaresse van haar eigen webshop. Ze is getrouwd en werkt 24 uur in de ouderenzorg. Naast haar werk beheerd ze haar webshop waar ze graag mee bezig is. In de tijd er naast wandeld ze graag met hun hond en gaat ze graag lekker uiteten met vrienden of familie.


 

Waar je ook leuk kunt shoppen is bij jurken.com voor diverse leuke jurken zelfs leuke sportieve jurkjes.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s