Mama van Robinn

Weekvlog #4

Mijn vierde weekvlog staat online!!!!

Hebben jullie mijn vorige weekvlogs al gezien ? *  Weekvlog #1    *WeekVlog #2: Fit Friends Event, shoppen& sporten en meer!    *Weekvlog #3

Deze week was het een drukke werkweek waarin ik wat minder vlogde. Ik ging op stap en hield uiteraard een kledingcrisis.

En ik bereiden Robinn voor op haar eerste sinterklaas! Dus we gingen lekker aan de slag.

En primeur…..er zal een vlog naast de weekvlog bij komen. Namelijk de Weekchallenge vlog. Ik zal elke week een challenge aan gaan. Als deze lukt dan staat hier een beloning tegen over. Lukt het niet dan moet ik natuurlijk een tegenprestatie doen. Dit alles ga ik vastleggen in een vlog. Ik kies de 3 dingen niet zelf deze trek ik uit een aantal lootjes waar de opdrachten/beloningen/tegenprestaties op staan.  Heb jij nog een leuk idee voor 1 van deze 3? Laat het mij weten! En wie weet zie jij jou idee terug in mijn vlog!

Voor nu de weekvlog van afgelopen week! Veel kijk plezier!!!

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Weekvlog #4”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s