fitjourney

Schop onder mijn kont nodig!

Een schop onder mijn kont heb ik nodig en ik weet het ik doe het voor mezelf en niet voor een ander. Maar toch kan ik enorm balen dat ik steeds weer iets lekker heb gegeten of mezelf te veel laat gaan.

De spiegel zegt genoeg en ook de weegschaal slaat weer aardig door. Afgelopen week ging t al een ene stukje beter. Buiten de pepernoten en de schuimpjes dan die overal voor het pakken liggen of staan nu!.
Toch was de weegschaal al wat positiever vanmorgen 1.1 kg eraf deze week! Dus best netjes. Ik ben dan ook wel weer lekker aan het sporten en dat wil zeker helpen.

Gisteren heb ik mezelf alvast een schop gegeven. Aankomende week moet ik van mezelf me echt 100% aan mijn schema houden en niet snoepen. Hou ik dat een hele week vol dan mag ik van mezelf een gave zwarte sporttop kopen. Deze heb ik ook nodig en wil ik al een tijdje erg graag dus mooi doel!

Vandaag toch ook maar weer eens naar health advies breda gegereden. Op daar de schade ook maar eens op te gaan laten meten. De schade viel mee in 2 maanden tijd 0.6% erbij! Ik had veel meer verwacht. Aankomende 2 weken ga ik zeker knallen, het is nu avond en het gaat zeker goed. We hebben alleen wel even heerlijk geluncht in Breda bij de boterhal waar ik genoot van een 12 uurtje. Het koekje bij de thee(zonder suiker uiteraard altijd!)  en het pepermuntje bij de rekening heb ik braaf laten liggen!

Op naar een positieve meting over 2 weken hopelijk is dan die 0,6% er weer (bijna) af!

 

Advertenties

6 gedachten over “Schop onder mijn kont nodig!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s