Persoonlijk

Met welk tv programma zou ik wel mee willen doen 

Vandaag onderwerp dag 4 van de 30 dagen blog challenge van haremaristeit.nl.

Oei! de vraag met welke tv programma ik wel eens mee zou willen doen.
Mega veel tv kijk ik niet. Ik kijk ’s morgens altijd het nieuws en daarna gaat de tv op een zender voor Robinn.

Als die op bed ligt gaat meestal rtl 4 aan met nieuws en gtst. Soms kijk ik amper want ben ik druk met andere dingen. Hierna gaat er iets op wat of bezig is of ik wil kijken een film of rtl 5(niet na denk tv vooral) .

Ik moest dus echt even nadenken welk programma mij leuk leek.

Ik denk Ik hou van Holland en dan niet in publiek maar als speler. Gewoon een spel programma dus. Het bord spel heb ik thuis maar viel tegen. Ook leuk jongens tegen de meisjes. Spel programma’s die leuk zijn om naar te kijken.

Veel programma’s van johnny de mol vind ik mooi. Maar dat zijn geen dingen waarin ik wil mee doen. Vaak heeft dit een hele mooie reden waarom mensen erin mee doen. Mooie programma’s om te presenteren.

Reality tv is niet veel voor mijn denk ik. Ook hoef je mij niet bij expeditie robinson neer te zetten. Dat overleef ik niet denk al die beestjes en het eten ik met ik lus niks zal het daar veel te zwaar hebben. Al geloof ik wel als je haast niks te eten heb je alles wel gaat eten. 

Welk tv programma zou jij wel eens mee willen doen? of juist totaal niet? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s