Reviews

7x kerstverlichting, anders dan in de kerstboom!

De sint is nog in het land en ondertussen zijn de winkels gevuld met kerstspullen. Als de sint weer terug naar spanje gaat en de sint spullen weer naar zolder verhuizen komen de kerstspullen hier pas van zolder. Dit jaar maak ik al iets eerder de stap voor deze leuke kerstverlichting blog.

Van Lampenonline ontving ik leuke kerstverlichting. Ik kon deze natuurlijk standaard in de boom hangen maar koos voor wat creatievers. Dit jaar ga ik trouwens misschien maar wel eens voor een boom, afgelopen jaren was ik creatief met mijn kerstballen en kerstlampjes in vazen etc.

Ik ging aan de slag met 1 ledlampjes snoer en 1x de sterrenlampjes van Lampen online. Voor meer kestverlichting kijk dan eens hier op Lampen online kerstverlichting

7x anders met Kerstverlichting.

p1000632

1. Sterrenboeket

Deze leuke sterrenlampjes heb ik heel simpel als een soort boeketje bloemen in een vaas gezet. Voordeel is dat deze lampjes op batterijen werken en er dus geen draad naar het stop contact loopt en je deze dus overal kan neerzetten.

 

p1000663

2. Fotoshoot

Op pintrest kwam ik vorige jaar leuke kerst fotoshoots tegen met kerstverlichting. Vorige jaar maakte ik al wat leuke foto’s met Robinn en lampjes. Toen ik bezig was met de foto’s maken voor deze blog kwam ze er ook even gezellig bij en maakte ik nog even een leuke foto van haar.

 

dsc_0749
December 2015

 

p1000655

3. In een vaas

Hier heb ik gekozen om de kerstballen en de lampjes in een grote vaas te doen. Ik heb gekozen voor zwarte en zilver/witte ballen.  Deze kan je natuurlijk zelf kiezen.

 

 

 

 

p1000676

4. Decoratie

Dit setje had ik al zo staan in huis. Ik koos ervoor de sterren erbij te leggen om het een kerstsfeer te geven.

 

 

p1000638

5. In de mand

Als bijzettafel hebben wij dit tafeltje staan met een mand eronder. In de mand ligt een fleece deken. Maar natuurlijk ook erg leuk om wat lampjes in te doen.

p1000684

6. Kerstboom maar dan anders.

Deze boom kocht ik vorig jaar om te gebruiken i.p.v. een gewone kerstboom. Deze ledlampjes kan je prima hierin gebruiken.

 

 

 

 

wp-1480243386449.jpg

7. Pintrest.

Op Pintrest vond ik allerlei leuke ideeën ik maakte er een leuke collage van. Mocht je ze beter willen zien ik sloeg ze op op mijn fitte mama dees Pintrest profiel.

Op de 2de foto van links boven zie je ook de sterrenlampjes.

 

 

Met kerstverlichting kan je eindeloos doorgaan met versieren. Natuurlijk helpt het om ook een andere kerstverlichting soorten te gebruiken kijk daarom eens bij Lampenonline.com voor leuke originele kerstverlichting. Maar natuurlijk ook voor gewone lampen zit je hier aan het goede adres.

p1000687

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s