DIY

Diy……speelgoed een tweede leven geven!

Dat leuke keukentje, poppenhuis, fietsje of die leuke houten blokken die je voorbij ziet komen op internet zo leuk tot je het prijskaartje zie! Oei en opeens is het niet zo leuk speelgoed meer.
Ik ken het ik zie zoveel leuks maar heb het niet altijd te besteden. Nu wil ik totaal niet zeggen dat ik in de bijstand zit verre weg van dat zelfs maar soms einde van de maand is het wel even opletten. Want eigenlijk moet ik dat aan het begin van de maand gewoon al doen natuurlijk ;).

Voor Robinn zou ik soms het liefst alles willen kopen maar dat is soms erg duur. Zo schok ik best van wat de leuke speelkeukentjes kosten. Nu ben ik ook nog eens een zeur en wilde niet zo plastic hysterisch gekleurd ding.

Al tijdens mijn zwangerschap werd ik verliefd op een leuk zwart wit keukentje…ik werd alleen niet verliefd op het prijskaartje.

Maar ik had geluk bij mij in de kinderopvang stond een keukentje die over was…en ivm nieuwr herinrichting ging deze weg. Ook op markplaats wilde niemand hem hebben dus ik redde hem van de sloop.

Dit keukentje heb ik geschuurd en voorzien van zwarte en witte verf en het eind resultaat zie je hier onder. Ik ben er helemaal blij mee de rest van Robinn haar speelhoek is ook wit en onze keuken en wat meubels ook dus hij past nu perfect bij ons interieur.

wp-1481229076522.jpg

Natuurlijk kan je mee dan een keukentje zelf voorzien van een ander kleurtje naar jou smaak. Ik struin markplaats al af naar leuke goedkope spullen hier in de buurt. Hieronder laat ik wat plaatjes zien die ik van pintrest heb gehaald wat natuurlijk super leuk is om zelf te maken( opnieuw verven)

 

wp-1481229111188.jpg
Eigen gemaakt drumstel en hip opbergen
wp-1481229228876.jpg
Voor de Nijntje fans

 

wp-1481229262940.jpg
De Ikea keuken
wp-1481229315215.jpg
Poppenhuizen

 

 

wp-1481229338431.jpg
Houten blokken

 

 

wp-1481229384139.jpg
Je kan van alles zelf maken
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s