Persoonlijk

Stilte…op mijn blog!

Mischien had je het al gemerkt misschien ook niet en had je mij totaal niet gemist maar het was hier even stil! Hoe dat kwam vertel ik je….

Zal meteen beginnen dat er niks ergs was hoor maar besloot even te kiezen voor wat rust. Ik probeerde eerst bijna elke dag wel een blog online te zetten. Soms lukte dit niet soms wel maar het werd meer een taak en eigenlijk werd mijn hobby meer een moet voor mezelf. Ik word namelijk niet betaald om te bloggen. Wat natuurlijk wel super tof zou zijn. 

Ik heb dus het bloggen even stop gezet en even de focus gezet op mijn gezin, huishouden, werk en sporten. Want ik heb ook gewoon nog een baan van 3 dagen in de week. Ik wilde te veel ballen hoog houden en besloot 1 bal even wat lager te houden en dat was mijn blog.

Ondertussen is het huis schoon (zo lang dat duurt) en project woonkamer af (al blijven daar nog steeds wensen). Inmiddels ben ik druk bezig met project slaapkamer Robinn. Op instagram kan je hier al wat van zien en wil als het helemaal klaar is een leuke blog hierover maken met rondje door de kamer van Robinn…..zelf noemt ze het haar nijntje kamer en de roze muur heeft mama gemaakt. Dit zegt ze met een grote glimlach (smelt moment voor mij dus).

Met Robinn gaat het ook super. Inmiddels is ze alweer 23 mnd wat veelste snel gaan ondanks dat ze nog geen peuter is lijkt het soms al wel zo. Ze wilt zoveel mogelijk zeluf doen incl dat zeggen en soms boos als het niet lukt Maar mag absoluut niet helpen! Ook kletsen blijft ze doen der woordenschat groeit met de dag en pikt alles heel snel op. Kleine zinnen verstaanbaar en soms hele verhalen waar je een paar dingen uit kan halen. 

Luiers vind ze best als ze maar niet vies zijn. Zodra er een plasje in zit moet de luier uit. Dus nu we vakantie hebben gaat de luier wel eens voor langere tijd uit. Het resultaat nu is nu kleine plasjes in der onderbroek. Gisteren wilde ze een luier en daarmee ging ze op het potje zitten en ging toen plassen. Ach alle succes momentjes zijn mee genomen. Ik heb inmiddels bij action en kruidvat wat mini kadootjes ingeslagen voor als het wel goed gaat. Maar ben bewust dat het gerust nog een jaar of langer kan duren. Alles onder het motto we zien wel. 

Tuurlijk ben ik nog steeds bezig met fitter worden. Vooral na de kerst heb ik dit opgepakt. Ik blijf het heerlijk vinden om te sporten in de sportschool. Eten is en blijft een puntje. In januari ga ik iets nieuws proberen….hierover morgen meer incl nog leuke winactie voor het einde van het jaar dus hou mijn blog (en sociale media) in de gate morgen! 

Liefs Fitte mama Dees 

Advertenties

2 gedachten over “Stilte…op mijn blog!”

  1. Ik had het gemerkt. Miste je blogs. Goed dat je even voor rust koos. Ik zelf blog 3 x per week en dat is vol te houden. Elke dag zou me niet lukken, maar dan zou het plezier ook weg gaan. Ik hoop dat je de balans weer kan vinden en lekker dat t sporten nog steeds zo goed gaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s