Avonturen van Robinn, Mama van Robinn

Robinn 2 jaar!

2 jaar geleden en 34,1 weken zwanger….om 4:07 werd en een klein meisje op mijn buik gelegd… zo weer stil….. bij mij….ik…. haar mama! Mijn kleine Robinn! 

Soms lijkt het nog zo kort geleden, al zijn de eerste momenten daarna niet heel goed meer in mijn heugen en een korte vage film waar ik korte momenten nog van weet!

En nu is ze gewoon al 2 jaar. Onze kleine super meid. Met zoveel power en wilskracht en doorzettingsvermogen. Dat kleine vechtertje in de couveuse dat is er nog steeds! Zo sterk dat ze is en als ze iets wil geeft ze het ook niet zomaar op! Een echte peuter die dus weet wat ze wilt!

En nu heb je een pop gekregen die ongeveer even groot als jou was 2 jaar geleden en jou kleertjes aan heeft van toen! 

Gezellig kletsen en soms liedjes zingen. Haar woordenschat lijkt soms met de dag groter. Der ontwikkeling gaat prima alle onzekerheden die ik 2 jaar geleden had waren echt nergens voor nodig!

2 jaar kleine meid wat ben je toch een leuke lieve meid….als je even ben gewend ergens kom je helemaal los en laat je je leuke lach zien en al je energie. Groei maar rustig op lieve Robinn het gaat al zo snel! Wordt maar niet zo snel groot….groot moet je nog heel lang zijn. Geniet van elke dag maar daar heb jij geen moeite mee en papa en mama genieten door jou!  

Soms wil je weer even als baby bij mama kroelen of je fles voor het slapen gaan. Even klein zijn dat vind je leuk en ook leuk als mama dan verteld wat je dan deed als baby of wat mama dan deed. Samen olifantje in het bos zingen…..het liedje dat mama elke dag even voor jou zong vooral in het ziekenhuis.

Lieve Robinn ik hoop dat je mag opgroeien in een mooie veilige wereld en dat je mag zijn en worden wie je bent! Wij zullen er voor je zijn en waar je wil soms een beetje helpen want je wilt nu al zoveel zelf doen! 

Maar vandaag is het feest….feest voor jou en doen we lekker alles wat jij leuk vind en eten we wat jij lekker vind. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s